fredag 11 september 2015

Parterapi stockholm rekommendation

Utveckla din förmåga att kommunicera med andra. Emotionellt fokuserad parterapi i Stockholm. Lös era Relationsproblem, stärk er kärlek. Uppnå trygghet, närhet och intimitet.


Vetenskapligt utvärderad. Hur väljer man en terapeut?

Då du söker parterapi i Stockholm så inser du att det finns många terapeuter med olika inriktningar och med mer eller mindre lång erfarenhet av att hjälpa par bygga en hälsosam relation. Man kan få en hel del information på nätet om olika terapeuter och deras arbetsmetodik. Att söka parterapi i Stockholm. Söka efter parterapi Stockholm kan man antingen göra på Internet, i gula sidorna eller via bekanta som har erfarenhet av parterapi i Stockholm. Vill du ha kontaktuppgifter till en parterapeut nu med en gång kan du klicka här: kontaktuppgifter parterapi Stockholm.


Det är inte ovanligt att man hamnar i konflikter med sin partner. Parterapi i Stockholm – Våra rekommendationer. Faktum är att konflikter kan vara hälsosamma för relationen ifall de hanteras på rätt sätt.

Konflikter kan potentiellt ge partners större förståelse för varandra och faktiskt göra relationen starkare. Min rekommendation är att gå 6-gånger, helst gånger eller fler då processen oftast tar tid. Det är naturligtvis upp till paret att bestämma själva.


Parrådgivarna erbjuder parrådgivning, parterapi och familjerådgivning i Stockholm med omnejd. Välkommen att kontakta oss för vägledning i er relation! Du som vill ha familjerådgivning och bor i Stockholms stad kan välja mellan ett antal godkända utförare, både stadens egen familjerådgivning och privata utförare. Kognitiva Teamet i Stockholm har sessioner på minuter per gång och uppger att fem gånger ofta räcker.


Legitimerade psykologer med inriktning mot parterapi och familjeterapi. Alla våra psykologer i Stockholm är minst legitimerade psykologer vilket innebär att man gått i utbildning under totalt år. De medarbetare som arbetar med par har dessutom en påbyggnadsutbildning i just parterapi , medverkar i forskning och forskningskonferenser.


Det stora flertalet kommer på rekommendation eller tips från anhöriga, vänner och arbetskamrater. Familjerådgivningen Stockholms stad är en HBT-certifierad verksamhet. Vid parterapi brukar vi träffas var 14:e dag. Vid akuta kriser kan vi träffas oftare.


Ett möta brukar vara 1½ timme. Första gången får båda i paret ge sin bild av problemen. Ibland kan båda ha en ganska likartad syn på vad som är problem men andra gånger kan problembeskrivningarna se helt olika ut.

Att leva i en relation innebär att du hela tiden måste arbeta med dig själv, bli mer lyhörd och lära dig att uttrycka hur du känner i olika situationer. En relation innebär att du sammanfogar ditt liv med någon annans. Vår utgångspunkt är att en välfungerande parrelation är nyckeln till fysisk och psykisk hälsa. EFT är en välrenommerad metod för parterapi i världen idag.


Av de par som genomgått parterapi enligt EFT blir – helt kvitt sina problem. Om du och din partner bor långt ifrån en mottagning kan vi erbjuda parterapi på distans. Det kanske också passar er som av tidsbrist har svårt att ta er till mottagningen. I övrigt är innehållet i terapin och upplägget densamma som om ni träffade psykologen på vår mottagning. Detta har förändrats jättemycket, och i dag finns män som aktivt för parterapi på tal.


Det är dels en generationsfråga, dels samhällsklimatet som gör det mer accepterat att söka hjälp. Om något inte funkar är det viktiga att börja med att hantera nu-situationen. Kanske upptäcker ni att parterapi är en väg för er att komma vidare.


Hur jag arbetar med parterapi i Stockholm. Det finns många olika an­ledningar att gå i parterapi. Imagoterapi - parterapi , parseminarier och individuell terapi.


Du är varmt välkommen att höra av dig! Cecilia Hörnell-Sunar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg