onsdag 23 september 2015

Bra parterapi göteborg

Låt mig hjälpa er när ni behöver hjälp att bryta gamla mönster. Välkommen till Österling KBT-center Göteborg ! Mottagningen i Göteborg erbjuder psykoterapi till enskilda vuxna och ungdomar från år och uppåt vid oro, ångest och depression. Parterapi erbjuds vid relationsproblem av olika art. Terapiinriktning är KBT, kognitiva beteende-terapier.


Familjerådgivning och parterapi kan handla om att ni som par har svårt att nå fram till varandra och tycker att det är för mycket bråk och konflikter.

Eller att ni vill komma närmare varandra och kommunicera bättre. Ni kanske också brottas med frågan om ni ska separera eller fortsätta tillsammans? Att gå i parterapi innebär att ta hjälp av en utomstående för att på ett lugnt sätt kunna samtala med.


Båda parter ska få komma till tals och få stöd med att tala med varandra om det som är. Det handlar aldrig om att undersöka vem som har rätt eller fel. Vi är utbildade i KBT, Unified Protocol, parterapi och mindfulnessbaserad kognitiv terapi, samt har erfarenhet från chefs- och ledarskapsuppdrag.


Träffa oss på vår privata mottagning i centrala Göteborg. I den otrygga och undvikande anknytningen lär sig barnet att det blir avvisat när det behöver hjälp. Det måste klara sig själv i stället för att få närhet och stöd.

Som vuxen klarar det ytliga relationer bra , men är distanserade i nära relationer och drar sig undan närhet. Att hitta en psykolog i Göteborg kan vid första anblick kännas som att leta efter en nål i en höstack, vilket inte är så konstigt. Psykologer i Göteborg.


Staden är nämligen fylld med terapeuter och psykologer som erbjuder alltifrån klassisk psykodynamisk terapi och KBT till parterapi , ACT och mindfulnessbaserad kognitiv terapi. Terapin inleds med en utforskande del där man går igenom problem- och konfliktområden men också parets gemensamma styrkor och historia. Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension.


Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Vi ses på Vasaplatsen Göteborg. Vi söker en bra parterapeut i Göteborg - tipsa oss! Anonym (Tacks­am för tips!). KBT- parterapi hjälper er att bryta dysfunktionella mönster i er relation och bryta låsningar bestående av skuldbeläggning, anklagelser och motanklagelser etc.


KBT-terapin ger er den hjälpen genom att jag som professionell, oberoende part kan underlätta ert samtal samt belysa det som behöver förstärkas, förnyas eller. Göteborgs Familjeterapeuter är en sammanslutning av legitimerade psykoterapeuter, med lång erfarenhet av familjerådgivning, parterapi , psykoterapi, handledning och utbildning. Vår psykoterapeutiska inriktning är familjeterapi. Vi är socionomer med bred och mångsidig yrkesbakgrund inom socialtjänst och sjukvård. LÄS OCKSÅ: varningsflaggor på att din relation inte mår bra.


KBT: Fem gånger kan räcka Så går det till? Kognitiv beteendeterapi, KBT, är en form av psykoterapi som utgår från att människans tankar, känslor och beteenden styr och påverkar varandra. Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter.

Våra lokaler ligger centralt belägna i närheten av Centralstationen och Nordstan. Vår verksamhet bedrivs utifrån KBT som individualterapi och parterapi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg