tisdag 29 september 2015

Heterosexuell flagga

Ordet heterosexualitet har genom historien haft olika betydelser och är i praktiken ett relativ modernt begrepp. Ni heteros har ingen flagga för det inte är någon som designat en som fått genomslag (antagligen för att ingen behövs). Hitta på en egen om du vill. Det är inte som så att HBTQ-folk fick en flagga från staten, det var människor i en gemenskap som anammade en flagga tillsammans som en symbol för enighet mellan förtryckta sexualiteter.


Heterosexuell flagga

Det var en sammanskrivning av orden metropol och heterosexuell och förklarades med att de män som var bosatta i metropoler, stora städer, hade börjat bejaka sina feminina sidor och vågade vara lika trendiga som kvinnorna. Ibland används ordet retrosexuell som detta ords motsats. Retrosexuell signalerar då en konservativ social.


HETEROSEXUELLA PARTIET. Utan heterosexuella försvinner mänskligheten! Det här är mitt första tråd så jag hoppas att jag gör rätt nu o. Idag, i skolan, hade vi elevens val.


BDSBDSM- flaggan representerar BDSM-communityn, bondage, disciplin, dominans och underkastelse, sadism och masochism. Flaggan står för stolthet och lika rättigheter. Skapa konto med e-post. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto.


Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt. Ett annat sätt att definiera bisexualitet är att en person rent platonskt kan ha tycke för sina samkönade kompisar och ändå vara av heterosexuell läggning. En annan definition är att inskränka det till att enbart gälla sexuell attraktion. Transperson är ett paraplybegrepp som tillkommit framför allt för att kunna vara en samlande term i sexualpolitiska frågor.


Med transpersoner menas oftast. Du kan vara asexuell och samtidigt definiera dig som bisexuell, heterosexuell , pansexuell eller homosexuell. Då kanske du blir kär och vill ha en relation, men du vill inte ha sex med den du är kär i. Pansexualitet är en läggning, precis som bi-, homo- och heterosexuell med flera.


Miley Cyrus har sagt att hon är pansexuell. Wig Hair Care produkter till försäljning till rabatterat pris, uppifrån tillverkar. Det finns ett snabbt sätt att tappa förtroendet för den som genom sitt yrke och sin ställning borde vara en auktoritet. Se dem delta i Prideparaden. Bland läderklädda exhibitionister med piskor och närhet i tåget till små barn som beordrats att vifta med flaggor.


Heterosexuell flagga

Därmed har den fina regnbågsfärgade flaggan blivit nersolkad och en symbol för åsiktsförtryck och exkludering, inte bara i Sverige utan även i till exempel USA, där man skönjer liknande utveckling. Det intressanta är att Sverigedemokrater är det enda parti som i dag aktivt arbetar för att stötta homosexuellas rättigheter i världen. Att vara transperson är inte en sexuell läggning. Ni viftar med flaggor medan hbtq-flyktingarna skickas ut.


Idrotten måste ta ställning mot kränkande könstest. Flytt till Sverige innebär att barn förlorar en mamma. Låt inte migrationen villkora EU:s bistånd.


Provocerande av ett feministiskt parti som MP. I originalversionen bestod flaggan av åtta färger, där varje färg hade en symbolisk innebörd: Rosa = sex Rött = liv Orange. Homofobin överlappar ibland transfobin. Prideflaggan är mångfaldens flagga – en regnbågsflagga som för mig som kristen har sin grund i Bibelns berättelse om Noa.


Regnbågen talade om den nya möjligheten, om det nya sammanhanget och Guds trofasthet i detta sammanhang. Vi tillhör regnbågsfolket – skapade till att älska och skapa – skapade till Guds avbild. Definition enligt diskrimineringslagen: homosexuell, bisexuell eller heterosexuell läggning. Att tolerera någon innebär att någon med makt bestämmer vem som ska tolereras och har därmed även makten att bestämma vem som inte ska tolereras.


Heterosexuell flagga

Den som tolereras får därmed inkluderas på någon annans villkor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg