fredag 11 september 2015

Parterapi göteborg gratis

Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! KBT- parterapi hjälper er att bryta dysfunktionella mönster i er relation och bryta låsningar bestående av skuldbeläggning, anklagelser och motanklagelser etc.


KBT-terapin ger er den hjälpen genom att jag som professionell, oberoende part kan underlätta ert samtal samt belysa det som behöver förstärkas, förnyas eller. Känn dig varmt välkommen att besöka vår Terapeut Göteborg mottagning i Högsbo för en inledande utvärdering.

Vi är anslutna till landstinget vilket innebär att du kan besöka oss utan remiss. Patientavgiften är 1kr per besök. Vi är särskilt utbildade i parterapi enligt IBCT, utöver vår kompetens som legitimerade psykologer med KBT-inriktning. Vi är en privat mottagning i centrala Göteborg som erbjuder par med relationsproblem snar bedömning och parterapi.


Drygt 1psykologer i Göteborg finns listade med egen hemsida eller mottagning hos söksajten hitta. En vanlig missuppfattning är att parterapi bara är för par med existerande konflikter. Psykologer i Göteborg.

Att hitta en psykolog i Göteborg kan vid första anblick kännas som att leta efter en nål i en höstack, vilket inte är så konstigt. Staden är nämligen fylld med terapeuter och psykologer som erbjuder alltifrån klassisk psykodynamisk terapi och KBT till parterapi , ACT och mindfulnessbaserad kognitiv terapi. Vi erbjuder parterapi , parsamtal i Göteborg Stockholm eller online som kan lösa dina relationsproblem och kärleksproblem. Vanligtvis när par kommer till oss har de väntat för länge.


Göteborgs Familjeterapeuter är en sammanslutning av legitimerade psykoterapeuter, med lång erfarenhet av familjerådgivning, parterapi , psykoterapi, handledning och utbildning. Vår psykoterapeutiska inriktning är familjeterapi. Vi är socionomer med bred och mångsidig yrkesbakgrund inom socialtjänst och sjukvård. Mer om mig och min bakgrund finner du under om. Jag erbjuder terapi i centrala Göteborg.


Att gå i terapi handlar om att vilja må bra, lyssna till sig själv och att ta sig själv på allvar. Att gå i parterapi innebär att ta hjälp av en utomstående för att på ett lugnt sätt kunna samtala med. Båda parter ska få komma till tals och få stöd med att tala med varandra om det som är. Det handlar aldrig om att undersöka vem som har rätt eller fel.


En parterapi session varar i 1minuter eller mer. Vi träffas en gång i veckan eller efter era behov under en period som vi kommer överens om. Den här sidan drivs av Svenska kyrkans familjerådgivning i Göteborg , men genom att kontakta din församling kan du enkelt hitta en familjerådgivning där du bor.

Parterapi och samtalsterapi i Vasastan i Göteborg. Det här är familjerådgivning Familjerådgivning och parterapi kan handla om att ni som par har svårt att nå fram till varandra och tycker att det är för mycket bråk och konflikter. Välkommen till S:t Lukas i Göteborg. Vi vänder oss till privatpersoner samt organisations- och företagskunder. Hos oss kan du gå i enskild psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal.


Vi har en bred kompetens med olika psykoterapeutiska metoder och lång erfarenhet av att arbeta med livsfrågor och existentiella frågor. Detta har förändrats jättemycket, och i dag finns män som aktivt för parterapi på tal. Det är dels en generationsfråga, dels samhällsklimatet som gör det mer accepterat att söka hjälp.


Om något inte funkar är det viktiga att börja med att hantera nu-situationen. Om vår psykoterapimottagning. Par som känner engagemang i sin relation och vill fortsätta leva tillsammans. Rekommenderas ej om våld eller missbruk förekommer. Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter.


Våra lokaler ligger centralt belägna i närheten av Centralstationen och Nordstan. Vår verksamhet bedrivs utifrån KBT som individualterapi och parterapi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg