onsdag 30 september 2015

Familjerådgivning danderyd

Familjerådgivning danderyd

Här hittar du utförare av familjerådgivning. För att antas som utförare av familjerådgivning i Danderyd är grundläggande krav socionomexamen eller beteendevetenskaplig högskoleutbildning med vidareutbildning samt flerårig erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete. Familjerådgivning för boende i Danderyd. Vi som arbetar på Parterapeuterna Stockholm är kollegor som i olika privata och professionella sammanhang träffats och gillat varandra. Hitta och jämför familjerådgivning.


Vi ingår i Danderyds kommuns kundval för familjerådgivning. Välkommen att ringa oss under telefontiden 12. Det går också bra att ringa under övrig kontorstid 8. Lämna gärna ett meddelande om vi inte svarar direkt så ringer vi upp samma dag.


Telefonsvarare finns dygnet runt. Vår mottagning erbjuder parrådgivning, parterapi, familjeterapi och familjerådgivning i Stockholm med Omnejd. Vi har samarbetsavtal med Danderyd , Ekerö, Järfälla, Lidingö, Nacka, Solna, Stockholm och Täby kommuns familjerådgivning. Vi är utbildade och auktoriserade speciellt för familjerådgivning och parterapi samt erbjuder hjälp för er som bor i Stockholm, Nacka, Lidingö, Danderyd , Täby.


Ni behöver inte ansöka om att få familjerådgivning , utan alla som bor i Danderyd och som har behov av stöd kan boka ett möte med en familjerådgivare. Ni har möjlighet att vara anonyma. Varje besök kostar 3kronor. Samtalstiden är minuter.


Ni erbjuds upp till fem. Genom avtal kan vi erbjuda familjerådgivning till subventionerade priser för klienter folkbokförda i Stockholm sta Danderyd och Lidingö. I Danderyd kostar ett minuters samtal 3kronor.


Vi har breda språkkunskaper, och om behov finns kan vi även förmedla tolk. Att leva tillsammans och dela glädje och sorg med varandra är en utmaning! Alla kan få problem i nära relationer.


Denna sida avser sökande till familjerådgivning via Danderyds Kommun. Genom vårt avtal med Danderyd Kommun kan ni som är mantalsskrivna i Danderyd söka familjerådgivning hos oss till ett reducerat arvode, 3kr per par och samtal. Mottagningen ligger i Danderyd , nära kommunikationer, och det är enkelt att ta sig dit från till exempel Täby, Solna, Åkersberga och Mörby. Amanda välkomnar patienter från hela Stockholmsområdet, så tveka inte att kontakta henne för att boka in ett första samtal. Jag ingår i Danderyd kommuns kundval när det gäller familjerådgivning.


Jag är en av medarbetarna i Acord familjerådgivning. Inga journaler skrivs. Kundnumret skickas per post till dig och ska lämnas till oss vid ditt första besök.


Läs mer om våra familjerådgivare. Avgift Egenavgift per session är 3kr. Vi tar emot par som bor i Huddinge, Botkyrka, Salems och Nynäshamns kommuner, oavsett sexuell läggning och samlevnadsform. Så gott som samtliga har utbildning som socionom eller psykolog och flera är även legitimerade psykoterapeuter och handledare.


Vi är Sveriges största utförare inom området vilket har gjort oss specialiserade på just familjerådgivning. Jag tar emot par för parterapi – familjerådgivning både de som söker privat samt att jag har avtal med åtta kommuner i Stockholms län när det gäller familjerådgivning. Ni väljer själva utförare av familjerådgivning , tar kontakt och avtalar tid för ett inledande samtal. Huddinge kommuns familjerådgivning arbetar även på uppdrag av Botkyrka, Salem och Nynäshamns kommuner. Det är kommunens ansvar att erbjuda familjerådgivning till sina medborgare.


Nacka, Ekerö, Sollentuna, Solna, Stockholm, Täby, Danderyd , Huddinge, Järfälla, Lidingö och Österåker har infört kundval och vi har fått förtroendet att anordna familjerådgivning för Er som bor i dessa kommuner. Genom mitt avtal med Danderyds kommun kan ni som är mantalsskrivna i Danderyd söka familjerådgivning hos mig till ett reducerat arvode (för närvarande 3kr à min rådgivningssamtal). På Danderyds kommuns hemsida kan du läsa vidare om villkoren. Här kan du boka, avboka och flytta tider som du har bokat hos din familjerådgivare.


Observera att vår huvuduppgift är att arbeta med parrelationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg