tisdag 15 september 2015

Aktiv familjerådgivning

Vi är utbildade och auktoriserade speciellt för familjerådgivning och parterapi samt erbjuder hjälp för er som bor i Stockholm, Nacka, Lidingö, Dandery Täby. Familjerådgivning Täby. Beskrivning av familjerådgivning innebörd.


Vi ingår i Nacka kommuns kundval. Verksamhetsbeskrivningen för.

Maria Gregell tar emot för familjerådgivning , individuella samtal, psykoterapi samt handleder arbetsgrupper. Maria är legitimerad psykoterapeut och utbildad handledare. Eva Lind tar emot för familjerådgivning och har genomgått utbildning i psykoterapi (steg 1) och analytisk parpsykoterapi. November Byrån för familjerådgivning och psykoterapi.


December AB Parrådgivarna Sverige. Januari AB Aktiv familjerådgivning AFR. Samtliga är socionomer med grundläggande psykoterapeututbildning och de flesta är auktoriserade familjerådgivare enligt Kommunala familjerådgivares förening, samt legitimerade psykoterapeuter.

Kontakten är frivillig och det finns möjlighet att vara anonym. Personalen har tystnadsplikt. Välkommen att ringa oss under telefontiden 12. Det går också bra att ringa under övrig kontorstid 8. Lämna gärna ett meddelande om vi inte svarar direkt så ringer vi upp samma dag.


Telefonsvarare finns dygnet runt. Orsakerna att söka familjerådgivning kan vara många. Alla relationer går igenom faser och utvecklingskriser men ibland kan dessa kännas svåra att lösa på egen hand. Om kommunikationen havererat, man känner sig missförstådd eller fastnar i ständiga konflikter distanserar man sig från varandra så att den ena eller båda i paret får svårt med närheten i relationen.


Vårt huvuduppdrag är att arbeta med samlevnadsproblem och konflikter i par- och familjerelationer. Vanliga problem som vi möter är att det förekommer bråk, irritation och konflikter som man inte förmår att lösa. Till oss kommer par som behöver hjälp och stöd att hitta tillbaka till närhet, förtroende och trygghet.


Till familjerådgivningen kommer också par som är i separation eller som funderar på att gå skilda vägar. Lämna kundnumret till din familjerådgivare vid första besöket. Det förs inga journaler och det ni pratar om stannar mellan er.

Om du vill kan du vara helt anonym. Stortorget 1 Helsingborg. Om man upplever problem i sitt förhållande och kanske har svårt att prata med varandra eller funderar på separation kan det vara en möjlighet att komma till familjerådgivningen.


Här kan man få hjälp att kommunicera och påbörja en förändring. Sedan flera år arbetar vi huvudsakligen som familjerådgivare inom både kommunal och privat verksamhet. Vi arbetar på ert uppdrag och samtalar om det som är angeläget för er.


Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Information om telefonnummer och mobilnummer hämtas från teleopertörer. Exekutiva befattningar. Denna sida avser sökande till familjerådgivning via Danderyds kommun. Genom mitt avtal med Danderyds kommun kan ni som är mantalsskrivna i Danderyd söka familjerådgivning hos mig till ett reducerat arvode (för närvarande 3kr à min rådgivningssamtal).


På Danderyds kommuns hemsida kan du läsa vidare om villkoren. Ale kommuns familjerådgivare är legitimerad psykoterapeut och har lång erfarenhet av att arbeta med människor i kris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg