fredag 25 september 2015

Bonde söker fru 2017

Då ska du självklart söka ! Längtar du efter den stora kärleken? Efter några år som singel längtar han efter den stora. Vi får även reda på hur det kändes för Jimmy att släppa jobbet på gården och hur romantisk resan till Alperna faktiskt blev. Bonde söker fru - Bönderna berättar allt del 12. Då började han istället dejta Liselott som kom tvåa, för att se vad som skulle ske mellan dem.


Nu riktar Liselotte Jonsson, 2 kritik mot TV– och menar att de framställt henne som någon helt annan än den hon är. Om jag hade vetat att de skulle vinkla så fruktansvärt mycket så skulle jag aldrig vågat vara med. Det hade jag inte varit, säger hon. Här kan du läsa om deltagarna och vad som händer i varje avsnitt. Nu uppmanas singlar från hela Sverige att skriva brev till bönderna , men inte heller i år avslöjas böndernas efternamn.


Ny säsong och nya bönder. Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Tittarna fick se Marcus Sjöberg, 3 fundera länge innan han till slut skickade hem Linda Gustafsson, 44. Men i själva verket var allt en bluff.


Det blev lite fejk från mitt håll, säger han. Alexander och Madeleine gästar studion och berättar om dramatiken som gjorde att deras resa nästan inte blev av. Så ni väljer inte bort honom. Med facit i hand är Erik Ohlsson nöjd med att han inte blev utvald till tv-programmet. Nu efteråt känns det bara skönt egentligen, jag är glad att det blev som det blev.


Och bonden tycks gå hem hos brevskrivarna – för dejtandet har lett både till flörtande och kyssar. Men tv- bonden har inte alltid sett likadan ut. Efter det bestämde dig Thilde för att börja dejta tjejer. Programmet spelas in den under juni och juli för att sedan sändas på TVunder hösten. Att han så ung söker den stora kärleken beror på sjukdomsbeskedet han fick som 19-åring.


Unga bonden Erik Ohlsson, 2 från Edsbyn fick snabbt en plats i tittarnas hjärtan. Han genomgick cancerbehandling med cytostatika. Men vad får bonden att skratta? Swedish dating show (Farmer Wants a Wife).


Tack till Victoria Dyrstad för hennes medverkan! Se alla sketcher en dag tidigare med vår app! Det här är så kul och otroligt inspirerande så klart för både bönder och mig. På Dennis Anderssons gård i Vittsjö har känslorna svallat ordentligt och det har varit både skratt och tårar.


Det är först när de flyttar in på gårdarna som det blir intressant på riktigt, gruppdejterna och första valet måste mest genomlidas hehe. Kommer du ihåg vad som hänt i de andra säsongerna? Klicka här och testa dig själv! Bakre raden frv: Jimmy (köttbonde från Ankarvattnet), Linda Lindorff, programledare, Pelle (Mjölkbonde från Söderhamn). Bönderna är mitt i det nervösa speedejting-momentet och Linda tar reda på hur det går till bakom kulisserna.


Ikväll, torsdag klockan 20. Vem får inte missa det? En bonde som presenterades i våras men nu lyser med sin frånvaro är häst- och nötbonden Jennie från Skultuna.


Programmet produceras av Fremantle, redigeras av Badabing och ger ensamma svenska singelbönder chansen att få träffa olika potentiella partner, för att senare försöka hitta sin rätta bland dessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg