måndag 7 september 2015

Nyhamn lomma

Nyhamn lomma

Vi innehar fullständigt serveringtillstånd. Vi har en gemytlig atmosfär som lämpar sig inte fara till vardags men även till födelsedags fester, bröllop. I vår Buffé ingår salla varmna rätter, sushi, vi har även vegetariska alternativ. Det ingår valfri dryck, samt kaffe eller te.


Ny Hamn AB är ett mindre aktiebolag med anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på TKR. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.


Här kan du äta en god lunch som varierar från dag till dag. På kvällen förvandlas restaurangen till ett steakhouse där du kan välja ditt kött själv. Här hängmörar vi vårt kött själva för att förhöja smakupplevelsen maximalt.


Reviews Delicious food and great hospitality in this cute restaurant in the center of. Köper man en ytterdörr utan säkerhetspaket så kan man välja fritt mellan Beslagspaketen som man hittar under Handtag och beslag, glöm ej att köpa till cylinder. De nedanstående valen gör du själv i dropdown menyn. M’ Sushi Lounge i Lomma.


Här laga vi sushi av högsta kvalitet med Nordens bästa råvaror. Som namnet antyder säljs här kött av alla de slag, i största möjligaste mån ekologiskt och hämtat direkt från lokala bönder. Här kommer ni att få uppleva fantastisk mat i en mysig miljö. Välj mellan många härliga rätter i vår restaurang eller mys i vår Lounge och smaka vår Loungemeny. Lomma kommun med Lomma som centralort.


Nyhamn lomma

Till badstranden är det ca 2meter och småbåtshamnen ligger precis runt hörnet. I närområdet finns flera restauranger och butiker, vårdcentral, bibliotek, förskola och skola m. Jämfört med riket har distriktet en låg andel unga och en hög andel äldre. Av de som bor här har utländsk bakgrund och andelen sysselsatta i arbete är - vilket är nära genomsnittet i landet. Din lokala fiskaffär med havets läckerheter till bästa dagspris… Här finner du såväl en välsorterad fiskaffär med läckerheter till både vardag och till fest som en lunchrestaurang med allehanda fiskrätter. Hämta bonuskort för stycken luncher så få den åttonde gratis.


Kortet får du hos oss på Cocos Hut Välkomna! Fri höjd under bron blir meter. Båtförare ska själva kunna manövrera bron från båten – förutsatt att man har en kod till manövreringspanelen. Ibland har vi tillgång till utökad information om bostaden, så som. Ett nytt delprojekt i EU-finansierade ”Besöksnäring i Höga kusten – en resa i tid och rum” är på gång.


Plus förberedelser om att utöka den befintliga badplatsen. Totalt finns det ca hus, lägenheter, eller tomter på gatan. Observera att housenode är en fastighetsdatabas baserad på offentlig data, för listor över bostäder till salu, vänligen kontakta din lokala fastighetsmäklare i Bjärtrå.


Nyhamn får ny kaj – ett led i projekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg