tisdag 22 september 2015

Pad thai vegetarisk

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Man måste liksom låta fantasin arbeta då man bara handlar vegetariskt och det är så skoj! Kvällens middag är kanske Thailands mest älskade rätt: En smakrik och färgsprakande Pad thai som lagas i ett nafs.


Risnudlarnas härliga tuggmotstånd gifter sig fint med de krispiga salladsärtorna, söt paprika, de stekta äggen och den heta sambal oeleken. Pad thaien fulländas av gröna korianderblad och crunchy jordnötter.

Jävligt gott - vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott. Pad thai är en klassisk thailändsk rätt som är mycket enkel att laga och kan liknas vid en pytt i panna. Ingredienserna kan varieras efter tycke och smak.


Recept på vegetarisk pad thai med krispiga grönsaker, oumph och smakrik pad thai -sås. Thailändsk soja ger en mer ”äkta” smak. Den tid som går åt att hacka grönsaker tar du snabbt igen i stekpannan – hett och snabbt ska det stekas.


Enkelt recept på vegetarisk pad thai där du ersätter kycklingen med våra goda Quornbitar.

Pad Thai (23) En favorit för alla som gillar thaimat! Vi har massor med vegetariska middagstips. Igår lyckades jag slänga ihop en magiskt god pad thai. Receptet fick jag av en thailändsk försäljare som jobbar i en asiatisk livsmedelsbutik, Thailaan Supermarket. Njut av en god och smakrik måltid som tar dig att tillaga.


Alla våra recept är SmartPointsberäknade. Ett enkelt recept på en lakto ovo- vegetarisk version av rätten pad thai med quorn istället för kyckling. Hitta rätt produkt till rätt pris.


Toppas med jordnötter och lime! Norstedts och är skriven av Cecilia Blankens och Kristin Johansson hittar du det här receptet på en himmelskt god vegetarisk pad thai som smakar nästan precis som när den serveras på plats i hemlandet Thailand. Det vegetariska livet när det är som bäst!


Pad thai -sås: Häll alla ingredienser till såsen i en skål och rör om. Skala och grovriv morötterna. Hetta upp olja i en wok eller stor. Sås: ½ dl ljus soja ½ dl strösocker ½ dl vatten msk tamarindpaste alternativt msk färskpressad limejuice Till.


Blanda ihop samtliga ingredienser till såsen.

Häll ner i stekpannan och blanda väl. Låt fräsa med i en minut. Servera pad thaien med hackade jordnötter, limeklyftor och färsk koriander. Du har antagligen provat och gillat den traditionella thailändska rätten pad thai , antingen på exotisk resa eller i thai -kiosken runt hörnet.


En god vegetarisk padthai som du kan göra på flera olika sätt. Gott, lätt – och nyttigt! Ta de grönsakerna du har hemma och det brukar kunna bli bra ändå. Från matvagnarna direkt på gatan kostar den bara en cirka kronor , på restaurang något dyrare.


En riktigt backpacker-favorit! Här är iallafall ett sätt. Mättande, limesyrlig och med massor av knapriga jordnötter. Recept ur boken: Studentköket vego av Ann-Cathrine Johnsson och Lena.


Testa att göra din egen – det blir jättegott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg