onsdag 9 september 2015

Operation smile armband

Operation Smile är en internationell hjälporganisation. Vårt nätverk av tusentals medicinska volontärer från över länder opererar barn, ungdomar och unga vuxna med läpp-käk-gomspalt, eller andra ansiktsmissbildningar. Armbanden kommer ett och ett förpackat i ett lite infoblad om vilket projekt det stödjer.


Att som företag engagera sig stärker inte bara varumärket utan skapar engagemang för både medarbetare, kunder och leverantörer. Vill du köpa ett smile armband ? Klicka in på “Kontakt” och skicka ett meddelande.

These simple arm bands help keep the surgical incision clean and promote healing of a child’s new smile. Smile Splint use tongue depressors to create the splint. Donations of boxes of tongue depressors are needed and can be sent along with the arm bands. Ett hudvårdskit med Shampoo with Argan Oil, Deodorant Roll-on Rose och ett Armband med texten SMILE.


Boka At Smile House och spara upp till med Agoda! Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Albert visar ett armband han köpt.

Jag tycker att det är bra att det är flera som lägger sig i det här, säger han. Själv tycker han att han tagits emot väl av hjälporganisationen. Armband från Edblad i olika former förhöjer din look oavsett om det är vardag eller fest. Här hittar du stålarmband i diskret design, liksom smycken som drar blickarna till sig. I våra prisvärda kollektioner av armband för den självsäkra, moderna kvinnan finns mycket att välja på.


För information om produkterna se respektive produkt. Armband och halsband i härligt gröna och aubergine-färgade träpärlor! Det finns för det mesta endast ett ex av varje smycke. Då pärlorna har hittats i en gammal gömma så kommer det heller inte göras fler när dessa tar slut. Limited Edition med andra ord!


Rosenserien har satt ihop ett hudvårdskit med Shampoo, Deodorant och ett Armband med texten SMILE. Med hjälp av flera tusen medicinska volontärer hjälper de barn i u- länder som fötts med läpp-, käk- och gomspalt eller fått brännskador och tumörer. Hitta dina prisvärda örhängen i rostfritt stål här. Fri frakt över 4kronor och alltid snabb leverans. Shampoo: Milt krämigt shampoo som ger håret glans och elasticitet.


Bra vid torr och känslig hårbotten, färgat och behandlat hår. Deo: Håller dig 1 naturlig fräsch!

Hedra minnet av en närstående. Din gåva bidrar till målet att fler ska överleva cancer. Tack för att du väljer Cancerfonden!


Igår avslutade vi vårt medicinska uppdrag i Guadalajara i Mexiko. Instituto Jalisciense De Cirugía. Många av dessa barn har svårt att äta och prata och tvingas leva undangömda.


Giva Sverige är branschorganisationen för tryggt givande. Våra medlemmar är organisationer som bedriver insamling av gåvor etiskt, professionellt och transparent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg