tisdag 8 september 2015

App store konto utan kreditkort

Kreditkort som ger bonus på alla varuköp. Jämför kreditkort och hitta det kortet som passar dig bäst. Ansök enkelt med BankID! Få de fördelarna som passar bäst till dig.


App store konto utan kreditkort

Bonus på allt du handlar med kortet. App Store och leta reda på en kostnadsfri app. Klicka på knappen Hämta och klicka sedan på Installera.


Du kan befinna dig i en eller flera av situationerna nedan. Det går sedan att konvertera detta konto till ett betalkonto. Lycka till i app -jungeln! Ibland så vill man vara anonym, och när det gällerStore vill många skaffa ett konto utan kreditkort , något som tidigare varit krångligt och man har behövt använda presentkort som endast finns i begränsade upplagor. Eller så är man inte anonymnojig utan vill bara kunna få tag i USA only-material.


App store konto utan kreditkort

Apple-ID utan kreditkort är möjligt attt ha. Nu kommer en ruta upp där du antingen kan välja att skapa ett nytt konto , eller logga in. Läs igenom villkoren och kryssa i att du godkänner de. Vi går igenom hur du gör i vår artikel för just detta. Med ett Apple ID- konto blir ditt besök på Apples webbplats mer personligt.


När du har skapat ditt Apple ID använder du det för att identifiera dig när du vill komma åt Apples internetresurser. Med ditt Apple ID kommer du åt din orderhistorik på Apple Store samt vår Självbetjäning online. Sedan måste du bekräfta ditt konto genom att gå till din E-post. Sista steget är att du måste Logga in och via Apples hemsida bekräfta kontot genom att Logga in med dina uppgifter som du precis har angett, dvs E-post och lösenordet. Guide för hur du skapar ett konto utan betalkort på en Mac eller PC, hittar du HÄR.


Nu ska du välja en kostnadsfri app att hämta och installera. Du behöver inte välja med omsorg, för det behöver inte vara en app som du vill. Tunes och klicka påStore. Tunes Store hittar du antingen i vänstra sidofältet eller uppe ihögra hörn. Skapa ett konto på en dator.


Detta beror på om du köreller inte. Installera iTunes- konto utan ett kreditkort. Försök ”köpa” en gratis applikation, till exempel Bluefire reader. Om du vill skapa ett Apple konto utan att ange ett betalsätt så har vi en lösning.


Först behöver du skappa ett konto på din dator. Nu behöver du välja en kostnadsfri app som ska hämtas och installeras. Det spelar ingen roll vilken du väljer sä länge den är gratis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg