torsdag 24 september 2015

Happy happy recension

Happy happy recension

Den är litet som ett Ikea-paket, en byggsats som man själv får sätta ihop till en berättelse. Filmen tillhör inte den österrikiske regissören Michael Hanekes tyngre pjäser – men är ändå mycket sevärd. Dessa är in-ear och earbuds.


Eftersom jag aldrig varit ett fan av in-earmodellen föll valet på ett par earbuds. Från och med årsmodell -har även lufthjulen hjulsidor i plast. Happy Plugs finns i två modeller.


Manana får nog, tar sina väskor och flyttar från en passiv man, bortklemade barn och två åldrade föräldrar. Lägg heller ej till TT- recensioner från mindre tidningar då det finns en risk att det blir dubbletter. Plötsligt talar alla om Sara Stridsberg.


De senaste månaderna har hon figurerat i en hel rad artiklar och intervjuer. Ovanligt nog är det en översättning som gjort henne känd utanför de feministiska kretsar som redan visste vem hon var genom hennes medverkan i Bang och hennes koppling till den löst sammansatta rörelsen SKAM. Haneke fan service” kanske man skulle kunna kalla det. Med andra ord bjuder han inte direkt på något nytt här, vilket kan kännas lite tråkigt.


Spelmekaniskt blir det aningen rörigt och de gångerna jag vill att det ska brassas på med story tvingas jag tillverka saker för att överleva - och tvärtom. Runges filmstil känns igen från hans tidigare filmer. Människorna är som tryckkokare som kan explodera när som helst, och gör det ibland också.


Happy happy recension

Däremellan långa tystnader, ångestfyllt och tungt. Här blandas skräck med humor och för den som söker en enkel men snygg slot så är detta ett ypperligt exemplar! Kommer aldrig mer köpa något av detta företag då servicen upplevs extremt dålig.


Recension av Moonsuns naturliga och ekologiska body scrub och beewax body oil. Du slipper sladdtrasslet men får räkna med sämre samtalsljud och sinande batterier. Testfakta har testat åtta trådlösa in-ear-lurar för att se vilka som är bäst.


Här knakar det i de själsliga fogarna så det smäller i öronen på åskådaren. Jonna (Petrén) har länge vägrat se tillvaron som den är när sonen Peter (Skarsgård) förlorat fotfästet. Kunden har rätt att returnera en vara inom dagar från inköpet. Colin Burstead har hyrt en herrgård där han och hans familj med respektive ska fira nyår ihop.


Allt är upplagt för en trevlig tillställning så när som på en sak, nämligen nyheten om att en av flera icke önskvärda personer meddelat att han tänkt dyka upp. Vad som överlevde var några av sångerna, som ”Bilbao song” och ”Surabaya Johnny”. Det lyckades man inte med. Läs vår gästrecensents tankar om Bruns ekologiska och handgjorda schampo, balsam, hårmask, saltspray, hårsufflé och deodorant.


They look great and work. Lustigt, men jag håller helt med föregående recension. Om jag måste välja en enda doft att använda resten av livet blev det den här! Fantastiskt härlig doft som funkar lika bra dag som kväll.


Frisk, blommig, krispig, jättegod!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg