onsdag 30 september 2015

Hur får man nya vänner som ungdom

Sök bland foton, listor och bilder från din skoltid! Vi på redaktionen får höra så mycket fina historier om hur användare på Ungdomar. Så vårt sista tips är att hänga i forumet, svara på andras trådar och diskutera ämnen som du tycker är intressant. Man kan skaffa nya vänner om man går på konserter, där man lär känna nya personer som gillar samma sak som en själv. Man kan börja på en sport så får man nya träningskompisar.


När man blir äldre kan det vara svårare att skaffa nya vänner.

Man träffar inte automatiskt nya personer i en skola eller i fotbollslaget. Så hur gör man för att skaffa vänner i vuxen ålder? Här är elva grymma tips på hur man får nya vänner , enligt forskning!


De liksom kommer bara när man umgås med andra människor. Kan dock säga att det är svårt att ibland verkligen hitta sådana vänner man hade som Skulle vara kul att få några nya vänner för livet. Men det blir nog svårare genom åren. Prenumerera för att inte missa fler videor om kärlek, roliga.


Min familj o jag ska flytta, hur ska jag få nya kompisar känner ingen i den staden.

Precis som Rubriken säger. Hur får man igentligen nya Vänner ? Har bara vänner i skolan som jag är med ibland på fritiden. Men vet inte hur jag ska göra för att få nya vänner , är väldigt blyg av mig å vågar inte prata med nytt folk. Hur träffar man nya vänner i vuxen ålder? Den frågar ställer sig många.


Att skaffa nya vänner som liten är däremot enkelt. Allt du behöver göra är att fråga om någon vill följa med och leka. Som vuxna har vi istället format oss ett liv med vanor, intressen och erfarenheter.


Under tonåren är det vanligt att man får nya kompisar. Det beror förstås på att många byter skola, men också att man växer ifrån sina gamla vänner. Som förälder gäller det att inte försöka styra, utan snarare stötta om det behövs.


I den här åldern är det också extra viktigt vilka man umgås med. Ett annat tips är att kolla efter en förening som sysslar med sånt som du är intresserad av. Ibland är det lättare att hitta vänner bland dem som har samma intressen. Det kan finnas bra föreningar både i skolan och utanför.


Du kan prata med någon som jobbar i skolan, om du inte får vara med eller om andra låtsas som att de inte ser.

Förr räckte det i princip med att ni bytte Pokémon-kort eller gillade samma kille. De sakerna kanske inte funkar lika bra idag – därför har vi listat sju smarta tips på hur du kan träffa nya vänner , även i vuxen ålder. Hur ska man göra för att få kompisar? Var dig själv, det är inte du som ska ändra dig, det är de som mobbar dig som ska göra det.


Jag känner inte dig, men jag kan vara din vän , svarade Marwa från scenen. Mobbade sina klasskompisar. Efteråt kom flickan fram till Marwa och fick genast en ny vän. Att få vara en god vän är också viktigt, det får oss att gå bortom oss själva, sätta någon annan först och därmed bli bättre människor, säger Camilla.


Människan behöver bli tagen i bruk. Om man inte har några vänner och känner sig ensam väcks sorg, saknad och en känsla av utanförskap. Ibland kan man hitta en vän som man har i många år eller till och med hela livet. Man förändras och får kanske nya intressen som gör att man inte längre har lika mycket gemensamt med gamla kompisar. Jag är en tjej i 30-årsåldern som söker nya vänner , gärna som saknar någon att prata med i telefon ibland.


Jag gillar att vara ute i naturen, vara aktiv och röra på mig, att skriva, fotografera och att läsa böcker bland mycket annat. Har du problem med att skaffa nya vänner ? Hur man får en vän IJustWantToBeCool2. NI KOMMER INTE TRO VAD SOM HÄNDER I DENNA VIDEO.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg