torsdag 17 september 2015

Klättring skåne inomhus

Klättring skåne inomhus

Prova klättring på ett säkert och inspirerande sätt. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Vill du prova på klättring i Skåne ? Klättring i Skåne – Inomhus. Här hittar du klätterväggar för främst bouldering, men även en del repklättring.


Det spelar ingen roll om du besöker oss för första gången eller om du sedan länge är en inbiten klättrare. Många hör av sig till oss och undrar saker som står på hemsidan. Vänligen leta information på hemsidan innan ni kontaktar oss. Tidigare erfarenhet från klättring är inte nödvändig och vi står för all utrustning du behöver för att klättra. Tillbaka till sidan klubbar.


Det är både inomhus - och utomhus klättring. Helsingborgs klätterklubb är öppen för alla som är intresserade av klättring. Vår naturliga mötesplats är klätterhallen där nya och erfarna klättrare träffas flera gånger var vecka. Vidare har vi prova-på-tillfällen och arrangemang för grupper.


Klättring skåne inomhus

Vi erbjuder introduktionskurser för dig som är sugen på att börja klättra. Det här är upplevelsen för dig som vill prova klättring på ett säkert och inspirerande sätt. Tillsammans med en klättringsinstruktör får du göra din första klättring på inomhusvägg. Följ oss för senaste nytt.


Tips på saker att hitta på inomhus i Skåne. Vad gör man när det regnar i Skåne ? Vilka aktiviteter eller vad kan man göra med barn om man vill vara inomhus i Skåne ? Extremfabriken har en mängd olika träningsformer. Europas mest omfattande extremsportanläggning. Under ledning av 3-vana klättrare så får du som privatperson (ej företag) prova på att klättra på de höga väggarna under säkra former i ca -h. Instruktören visar dig även hur man bouldrar ( klättring utan rep).


Vi börjar försiktigt med lätta leder och ökar svårighetsgraden efter hand. Vår minimiålder för klättrare är fyra år. Du som förälder ansvarar för att ditt barn är gammalt nog att delta och att barnet väger minst kg. Vi på JumpYard kan stoppa klättring om dessa regler inte efterlevs.


Innan du klättrar ges en kortare, obligatorisk säkerhetsgenomgång. Vi har även en minimum viktgräns på kg. Alla är välkomna, nybörjare som elit! Här kan du prova på för första gången med instruktör, gå. Skåne bästa distrikt vid GM inomhus Skånes Friidrottsförbun.


Men här tävlar man inte bara för Åhus FIK utan även för Skåne i kampen om vilket distrikt Denna seger slogs nu Skåne för att behålla inomhus i. Smittskydd Skåne för rådgivning. Bouldering, bigwall, trad- eller isklättring. Gemensamt för alla former av klättring är att säkerheten måste komma först. Rätt utrustning är i många fall ett måste och om inte annat något som underlättar uppgiften. En film om access kan du lära dig vad som gäller för dig som klättrar när det gäller allemansrätt och hur du beter dig för att skydda accessen (tillgängligheten) till klätterområdet.


På tisdagar erbjuder vi klätterskola för barn och ungdomar (från år). På onsdagar erbjuder vi öppen klättring. Det fina med klättring är att det är lika kul inne som ute, och ganska billigt att komma igång med.


Klättring skåne inomhus

Ett startpaket och en nybörjarkurs – så är du igång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg