måndag 27 juli 2015

Tidigt graviditetstest

Från kr - Alltid Fri Frakt. Gratis frakt, supersnabb leverans och oslagbara priser hos Apotea. Nätets bästa priser på godkända självtester. Handla idag med fri frakt!


Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online! Allt du behöver veta om att göra ett tidigt graviditetstest.

Prova vårt beräkningsverktyg ”När du ska testa”. Nedanstående tidiga graviditetstest är gjorda för dig som vill testa extra tidigt. Säkerheten på våra testa tidigt -tester är. Hos av proven som testades i en labbstudie detekterades graviditet dagar innan missad mens (vilket är dagar innan väntad mens). Misstänker du att du är gravid så bör du ta ett graviditetstest.


När kan man då göra ett graviditetstest ? Många vill göra ett gravtest så tidigt som bara möjligt. Gör du testet för tidigt så finns det dock en risk för att testet visar ett felaktigt resultat.

Vänta till mensen uteblivit innan du gör ett graviditetstest. Vill du testa för graviditet redan innan din menstruation har uteblivit så säljer vi både tidigt graviditetstest från Clearblue och BabyPlan. Med en tidig graviditetstest från Clearblue kan du redan dagar innan förväntad menstruation få reda på om du är gravid. Så fungerar graviditetstest. Tidig graviditetstest.


Graviditetstesterna mäter ett hormon i urinen hCG, som ökar i början av graviditeten. Testerna används normalt från dagen för väntad mens och är då mycket säkra. En del av dem rekommenderas även tidigare, men resultatet blir då inte lika säkert. CG är högt under hela graviditeten och några veckor. Mitt graviditetstest visar negativt – vad kan det bero på?


Du kan få ett negativt resultat på ditt graviditetstest av två anledningar: Du är inte gravi eller du är gravid men har tagit ett för tidigt graviditetstest för att testet ska kunna detektera ”graviditetshormonet” hCG i din kropp. Storsäljare är: 2-pack Testa tidigt och graviditetstest sticka. Så gott som alla tester visar ett säkert svar samma dag som mensen skulle ha kommit.


Om du inte vet när mensen ska komma kan du lita på ett graviditetstest tre veckor efter ett oskyddat slidsamlag, eller ett försök till befruktning. Med graviditetstest , testa tidigt , från RFSU kan du själv snabbt och enkelt ta reda på om du är gravid. Du kan göra testet redan till dagar efter befruktning.


Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt.

Det kan vara bra att veta att tidiga test inte är lika säkra som test du tar vid senare tillfälle. Det finns tester som ger svar tidigare, t. Clearblue har även tester som ger tydliga svar i bokstäver och med veckoindikator. Du kan börja göra testet redan 8-dagar efter befruktning, dvs dagar före förväntad mens. Säkrast är att mäta morgonurin.


Oavsett om du planerar att bli gravid eller inte kan det vara skönt att snabbt och enkelt göra ett gravtest hemma. Vi erbjuder ett brett sortiment av graviditetstester från bland andra Clearblue och RFSU – välj mellan flera olika typer av säkra tester. Alla graviditetstester fungerar genom att de mäter hormonet hCG i urinen. I denna artikel ingår st.


Våra billiga graviditetstest och ägglossningstest m. Vissa föredrar graviditetstest som ger väldigt tydliga resultat, såsom digitala graviditetstest. Tillgängligheten av graviditetstest är numera mycket go och du kan till exempel köpa ett graviditetstest här på quicktest. Du kan även göra ett test på din barnmorskemottagning, vårdcentral eller ungdomsmottagning. Jo, du var gravi men det var så tidigt att det inte skulle ha gått att se på ett ultraljud och därför kallar man det för en biokemisk graviditet.


Tyvärr är tidiga missfall inte ovanliga och en fjärdedel av alla graviditeter slutar i graviditetens tidiga stadier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg