tisdag 14 juli 2015

Kvagnen karlshamn

Fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig inom kort. För närvarande är vi tio anställda. Köpte en begagnad sopmaskin och vart. Perfekt till hjulgrävare mm. En riktig dumpervagn som tål tuffa tag, som pas.


K-vagnen mini K-6Tippvagn.

Det tillverkas även specialvagnar efter kundens egna önskemål. Alla produkter är CE-godkända. Tippvagnen är väldigt lite körd och är i ny toppskick.


Utöver det breda standardstortimentet kan även anpassningar levereras. De är marknadsledande inom sitt segment och har många års erfarenhet av vagnstillverkning. Missa inte chansen, boka nu! We are the Swedish leading company in building premium wagons for municipal industry, but we have also other attractive products that we offer on this site.


Lövuppsamling, tvätt och bevattning. Då såg den första vagnen dagens ljus och sedan har det bara rullat på med vagnar, gravlådor, lövsugar, frontlastarcontainers, specialvagnar, lastväxlare m.

Vid montering av reservdelar ska ovillkorligen endast originaldelar användas. Din mäklare när du vill köpa eller sälja bostad. Karlshamn - företag, adresser, telefonnummer.


Svensktillverkade Premium lövsugsmaskiner ! Vi är proffs på lövupptagning och har Sveriges största produktutbud. På bil Fredrik Due monterar en K-Heat-maskin som snart är klar för leverans till kund! Data vi samlar in är enbart av sådan art och i syfte att kunna använda våra tjänster fullt ut. Genom att fortsätta använda svåra tjänster från och med den.


Hoppas att vi ser alla miljö kompisar som vill ha rena bilar. Stilleryd bilvård Ni är värmtvälkomna! Vi är därför mycket glada att teckna leverantörsavtal med Vagnsteknik AB, säger Peter Timischl, affärsområdeschef entreprenad Lantmännen Maskin. Det nya är att den numera kan köpas med en kran.


Kranen är tillvekrad av HMF och har en räckvidd på meter. Kranen gör vagnen mer flexibel så den kan användas till fler arbeten. Dessutom kan en person med ett fordon både lasta och transportera. GPS adress: Koppargränden 1. Möjligheternas maskiner i över år!


Det är trevägstippande vagnar och högtippande vagnar. Har dragfordonet inget eget hydraulsystem monteras en bensinmotor med hydraultank och pump för vagnens tippfunktion.

Köpet räddar företagen. K-Vagnen övertar produktansvaret för dessa delar. Detta gäller även om en auktoriserad kontrollinstans har godkänt produkten. Gods- og fragtselskab.


Tord Johanssons Åkeri.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg