tisdag 7 juli 2015

Hotels com vanliga frågor

Prisgaranti på alla bokningar. Samla nätter, få bonusnatt. Boka idag - semester imorgon! Hitta billiga hotell för i natt. Snabbt och enkelt att använda. Din bokning har bekräftats.

Nya erbjudanden varje dag. Erbjudanden på otroliga hotell. Sök och boka billiga hotell nu. Spara upp till och boka rum nu! Hotell i hela världen.


Vanliga frågor Här har vi samlat de vanligaste frågorna om våra hotell, din reseupplevelse, bokning, tillgänglighet, Kundservice med mera. Vi har inget eget parkeringsgarage men samarbetar med Q-park som erbjuder förmånlig kväll- och nattaxa. På helgerna säljer vi en helgbiljett i receptionen som är giltig fredag 15.


Utanför hotellet finns även vanlig kommunal parkering.

Vi har flera rum där man kan bo upp till fyra personer. We’re passionate about travel. Every day, we inspire and reach millions of travelers across local websites in languages. Det inkluderar alla rum samt vår innergård FIVE.


Alla våra rum och allmänna ytor är utrustade med rökdetektorer och brandlarm för att er vistelse hos oss ska vara trygg. Se vägbeskrivningar för olika färdsätt. Finns det laddstolpar för elbil?


Ja, vi har fyra parkeringsplatser med tillhörande laddstolpar för elbil. Vad är det för skillnad på rummen? Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna kring Scandic Friends Mastercard.


Få svar på dina frågor här! Nej, allt för att inga eventuella allergiska gäster skall få problem. Avbeställningsskydd ger rätt att vid sjukdom eller dödsfall i familjen avbeställa med full återbetalning fram till kl. Eventuella kostnader för läkarbesök betalas av gästen.


Se karta Parkering Om du ankommer med bil finns det 4st parkeringsgarage inom 3meter från hotellet. Köp din parkeringsbiljett av receptionen. Här byter du till S-tåg i riktning mot Holte, och stiger sedan av vid Gentofte Station.


Vår nya hemsida är lanserad. Vi har sammanställt några frågor och svar som kan dyka upp i samband med användningen av vår hemsida.

Men du är alltid välkommen att kontakta oss om du inte hittar svaren på dina frågor här. Hur hittar jag till hotellet? Klicka här för karta och vägbeskrivning.


Jämför hotellpriser, erbjudanden och läs objektiva recensioner om hotell.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg