torsdag 23 juli 2015

Bilantenn spröt

Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Vi har ett stort utbud av antenner till din bil eller annat fordon. Snabba leveranser och dagar öppet köp. Handla online hos Autoexperten idag!


Antennen är tillverkad av gummi och levereras komplett med anslutningskabel och fästplatta.

Fästhålets diameter: mm. Kolla vår checklista innan köp! BRL Electronics säljer bilstereo, subwoofer och slutsteg i vår webshop. Utbud med HiFi, hemmabio och billjud. Här hittar du allt du behöver för att se på TV hemma, i stugan eller i husvagnen – från parabolantenner och UHF-antenner till antennförstärkare, kablar och.


Alltid supersnabba leveranser! Branschens snabbaste och säkraste leveranser. Välj om du vill hämta i butik eller hos ombud.

Rektangulär fot, ihopfällbart spröt. Ihopfällbart spröt , front monterad. Denna typ av spröt är kraftigt förkorta varför den inte kan justeras med ett diagram. Vid montering skall längden injusteras med SWR-meter. Sprötet levereras med tre toppspröt med olika längd.


För bästa SWR montera i ett av hörnen på fordonets tak. En riktig tungviktare och den största mekanikersatsen i Kamasa Tools program som tillmötesgår de flesta behov. Butiken är full med produkter för dig som gillar stylin. Vi erbjuder ett brett sortiment av tillbehör. Snabb hemleverans Fri frakt till butik.


Köp tillbehör online hos Autoexperten! Antenner Vi gillar välutrustade garage, gnistrande rena bilar, smarta biltillbehör och praktiska hjälpmedel för transport och lastsäkring. Vi samarbetar med ett. Denna antenn ger dig bra lju samtidigt som bilen ser bra ut.


Individuell design, kort eller lång, enkel att montera. Levereras med M Moch Mfästskruvar som. Hos oss handlar du alltid.

Som topic lyder, vart hitter jag en billig retroantenn, skall vara en sådan där med fjäder på och antennen får gjärna vara kort då den skall sitta. Den blir liten nog för att vara hanterbar, medans den är stor nog för att ge bra mottagning. Halvvåg betyder då att vi matchar antennens längd mot halva våglängden.


Vet inte vilken modell på spröt jag har. Var ute precis och tittade med det verkar som att förra ägaren endast stoppat ner en antenn i hålet. I vilket fall som helst ser det ut som att jag behöver riva antennmotorn och ta bort eventuella överblivande draglinor? Rätt dålig bil men det är bara lite snabbt ihopkladdat.


Tänkte att detta måste va rätt ställe att få svar på min fråga. Detta är en forumtråd från Garaget. Du kan här välja hur sidan ska se ut. Det mörka temat lämpar sig väl t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg