torsdag 9 juli 2015

Seglingskurs stockholm

Stockholms skärgård erbjuder vackra vyer och det perfekta seglingsvattnet. Oavsett om du vill segla själv eller tillsammans med andra kan du hitta en seglarkurs här. Hoppa i båten och lär dig segla på en seglingskurs i sommar!


Tänk vad skönt att kunna styra båten helt själv över vattnet. Du kan också anmäla dig till en seglingstur och njuta av en skön kväll till sjöss. Lär dig segla och navigera fritidsbåt. Läs mer om kraven här.


En seglingskurs för dig som kan grunderna och vill lära dig lite mer om trim och manövrering, och att segla mer självständigt. Du får segla en bekväm och lättseglad familjebåt, och bor ombord under tre eller fyra dagar i skärgården. Våra populära grundkurser på en större segelbåt utgår från Viggbyholm, Täby och tar oss på en tur i Stockholms mellersta skärgård. Vi bor på båten, dagar, nätter på vår stora och rymliga fots Beneteau med plats för deltagare. Båten har kabiner, en stor salong med kök och erforderlig säkerhetsutrustning.


Seglingskurs stockholm

ABC erbjuder kurser inom praktisk segling och. Praktik och teori varvas och det ingår en bra och illustrativ kursbok. Vi bor ombord och förtöjer i naturhamn under natten.


Maten lagar vi gemensamt. Chartersegling i Stockholm. För dig som redan kan en del. Event, svensexor, möhippor. Häng med och lär dig segla i våra c55:or.


Seglingskurs stockholm

Kurserna sätts samman efter anmälda intressen. Kursen anpassas efter din förmåga och du får lära dig grunderna i. Segla charter med oss! Om du har köpt en segelbåt eller vill köpa en segelbåt, eller helt enkelt vill lära dig att segla, ska du gå den här kursen. Det bästa med seglingen var att vi turades om med alla arbetsuppgifter. Vi två är ju nybörjare så vi känner att vi lärde oss mycket på den här resan.


Båtägarskolan är Sveriges i särklass mest namnkunnige utbildningsorganisation inom navigation och segling. Vi har i mer än år utbildat seglare, från nybörjare till de som seglat länge men vill utveckla sin segling mer, till ett aktivare och säkrare båtliv. Förarintyg båt, Intensivkurs förarintyg, Båtkörkort Stockholm , Navigationsutbildning, Navigationskurs, Förarbevis Stockholm , Intensivkurs navigation.


Seglingskurs stockholm

Svenska Kryssarklubben seglingskurs kölbåt. Vi i Stockholms Segelsällskap tycker att segling ska vara till för alla – det ska vara tillgängligt och roligt. Under tre eller fyra dagar går vi igenom hantering och trimning av kölbåt under skiftande förhållanden. GKSS vill ge alla chansen att få segla och uppleva den underbara frihetskänslan det innebär.


Hela seglarkursen inklusive övernattning och måltider ombord. Vi erbjuder utbildning oavsett ålder, erfarenhet eller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg