torsdag 23 juli 2015

Rfsl ungdom

RFSL Ungdoms vision är en värld fylld av kärlek och respekt där alla hbtq- ungdomar är, lever och uttrycker sig som de själva vill. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen. Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi reserverar oss även för eventuella tryckfel på denna hemsida. Tillsammans skapar vi en värld fylld av kärlek och respekt där alla hbtqi- ungdomar är, lever och uttrycker sig som de själva vill.


RFSL Ungdom förbehåller sig rätten att justera priser och eventuella prisfel.

Att bli medlem i RFSL innebär medlemskap i en RFSL -avdelning. Om du är under år och blir medlem i en RFSL -avdelning får du gratis medlemskap i RFSL Ungdom. As a peer organisation with the possibility to support LGBTQI organisations around the world RFSL has a unique role to play. Dit kan man vända sig oavsett ålder, om man är transperson, närstående eller professionell. Du kan vara anonym om du vill.


Registrera dig direkt på RFSL Ungdoms hemsida. Det övergripande syftet med projektet är att öka unga newcomers psykiska och fysiska välmående. Vi arrangerar regelbundet olika aktiviteter.

RFSL Stockholms officiella hemsida. För säkrare, bättre och härligare sex! Välkommen att kontakta oss med frågor, funderingar, tips och idéer, eller om du helt enkelt bara vill träffas och umgås med likasinnade. Rfsl Ungdom är en ideell förening.


Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader. Tillsammans med Femtioettan anordnar vi ungdomsträffar för dig mellan och år. För oss innebär det en bredd i fråga om kön, sexualitet, etnicitet, funktionalitet, livsåskådning, ålder och andra erfarenheter och egenskaper. RFSL Uppsala är en lokal avdelning av RFSL , Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter.


Vårt fokus är att stödja hbtq-personer i Uppsala genom att erbjuda en plats för personer att hitta gemenskap och vänner, och att stödja de som behöver hjälp. Transdemo, För en ny könstillhörighetslag nu! RFSL Gävleborg har en aktiv ungdomsgrupp som träffas varje vecka.


Gå med i facebookgruppen så får du koll på vad. Hit kan du komma från att du fyllt år tills den dag du fyller år. Vi har öppet måndagar och torsdagar kl.


Ibland har vi stängt, under till exempel vissa lov. Det informerar vi om innan på Egalias hemsida och vårt Instagramkonto: egalia_ rfsl. Varje kväll har vi samling, en aktivitet och fika.

RFSL Göteborg erbjuder kris- och stödsamtal kring frågor som rör homosexualitet, bisexualitet, könsidentitet, trans och queer. Här kan du köpa regnbågssmycken och pride smycken som bidrar till RFSL Ungdom. Välj din egen text på bokstavsarmbanden, Gay, Pride, regnbågsarmband. A (Sexuality and Gender Acceptance), är en förening av och för unga hbtq-personer.


RFSL ungdom arbetar lokalt, nationellt och internationellt för unga homosexuella, bisexuella, transpersoner och intersexuella. De arbetar mot heteronormativitet och diskriminering. RFSU är en organisation som arbetar med sexualupplysning. De är en opinionsbildning som för sexualpolitik.


Våra medlemmar kommer från alla… Läs mer Vill du delta på nästa styrelsemöte? RFSL NEWCOMERS UMEÅ SÖKER VOLONTÄRER! Nästa gång styrelsen träffas för att fatta beslut om vad vi ska göra i föreningen framöver är den december.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg