onsdag 22 juli 2015

Drömtydning otrohet

Drömtydning otrohet

I sitt arbete som drömterapeut använder Agneta sig av sina klienters drömmar som en personlig spegel för att hjälpa dem att komma närmare deras innersta kärna. Hon menar att drömmarna är vårt undermedvetna som talar till oss för att få oss att komma framåt i vår personliga utveckling. OTROHET Har du drömt att din partner (eller du själv) var otrogen ? Det är ganska vanliga drömmar.


Du blir rädd att det är en sanndröm och att din partner är otrogen. Du får lust att fråga … Detta kan skapa onödiga problem och onödig svartsjuka. För dina drömmar handlar om dig ! Otrohet Även drömmar om otrohet är vanligt förekommande.


Ofta står dessa för att du på något sätt är otrogen mot dig själv. Drömmar om otrohet är någonting som är väldigt vanligt, både att man själv bedrar den man älskar och att den man älskar är otrogen. Kanske för att bli omtyckt och accepterad!


Den symboliken som ofta kopplas till drömmar om otrohet är missnöje eller besvikelse, vilket lätt kan yttra sig i form av att man blir bedragen eller bedrar någon annan. Otrohetsdrömmar kan tyda på att du känner en viss oro över ditt förhållande, men oftast handlar dessa drömmar snarare om dig än en eventuell partner. Fundera över om du är helt ärlig mot dig själv, om du lever efter dina ideal eller om du på olika sätt har svikit det du tror på till förmån för någon annan. Om du har sex med en annan person, kan den drömmen bli därför utsättning av sexuella känslor.


En annan person som var otrogen mot sin dröm, om någon är inblandad i handeln kommer att göra ont, tjänsteman eller anställd av de medel som kommer att vara i trubbel ekonomiskt. Drömtydning drömlexikon A-Ö. Här nedan hittar du ett drömlexikon över samtliga drömtydningar som finns i vår databas, med ett kortfattat utdrag över vad respektive dröm kan betyda.


Klicka dig gärna vidare för att läsa mer om de olika drömmarna och drömtydningarna. Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Har under senaste tiden ända sen jag blev tillsammans med min kille börjat drömma om att jag är otrogen mot honom. För en affärsman varslar en sådan dröm om motgångar och förluster.


En sjöman får räkna med en stormig och obehaglig seglats. Jordbrukaren kommer att drabbas av missväxt och sjukdomar bland djuren. Vad vi har gjort är att vi har matchat beteende som är vanliga vid otrohet för att på det sättet skapa en riskprofil. Testet gäller inte enstaka affärer utan handlar om att din partner har någon vid sidan om.


Drömtydning otrohet

Svara på nedanstående frågor så ärligt du kan. Detta test har designats för att mäta om din partner kan vara otrogen. Som medlem kan du själv ställa frågor och få svar av andra medlemmar som är intresserade av psykologi. Har du haft någon misstanke om otrohet tidigare?


Drömmar är ju bearbetning av alla intryck man får under dagarna. Jag drömde om otrohet varje natt när min kille bedrog mig. Men det var ju för att det hela tiden fanns små signaler som fick mig att börja tveka. Alyssa, jag vet inte riktigt hur reglerna är med att lägga in citat eller länkar och så, och för trött för att kolla just nu måste jag erkänna ☺️ men ett tips är att googla på drömtydning och otrohet , då kommer det upp flera olika saker det kan representera. Så även om drömtydning inte är någon vetenskap så kan det vara roligt och intressant att diskutera drömmar och snegla på hur drömtydning försöker tolka dem, hur knasiga de än är.


Här är en guide till vanliga drömmar och förslag på hur de kan tolkas. Men kom ihåg – ta det med ett nypa salt. OTROHET : Detta är också en allmänt förekommande dröm – att man bedrar sin älskade. I vaket tillstånd ”drömmer” man inte om att göra det, men någonstans inom en finns det kanske en hemlig otillfredsställelse av något slag som kommer fram i drömmen.


Oro : Den här drömmen är ett förebud om kommande glädje. Kan även betyda att en person kommer att hjälpa dig med någonting. Otrohet : Om en ung kvinna drömmer om otrohet , är det ett mycket gott omen. En dröm om otrohet kan också vara ett tecken på rädslor och svartsjuka.


Dröm om otrohet - Nu måste jag fråga igen. Ofta så drömmer jag att en viss person i min närhet är otrogen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg