måndag 13 juli 2015

Concealer test

Concealer test

Gör underverk för dina ögon. Tar bort påsar och mörka ringar. Grunden för en snygg makeup. Primer, foundation, concealer m. Hos KICKS hittar du concealer från ledande varumärken, såväl i butik som på nätet. Bli medlem och få på ditt nästa köp.


Concealer test

Alltid fri frakt vid köp över 5kr. Hitta din (bästa) concealer för din hudtyp. Köp Concealer hos Svensk Hälsokost. Fri frakt, bra priser och snabb leverans!


Mörka ringar, röda toner, ojämnheter och finnar blir ett minne blott med en bra concealer. Vi har testat och utser bäst i test och ger tips för perfekt hy. Bäst i test blev Shiseido Natural Finish Cream Concealer.


Det är en flytande concealer som kamouflerar och smälter ihop fint med huden. Den smala spetsen är hygienisk och ger den lilla mängd som behövs. Våra tester utförs så som produkterna är tänkta att användas i verkligheten. Personer med olika kunskap och varierande hudtyper har bedömt täckningsförmåga och konsistens. Se vilken concealer som blev Bäst i Test.


TOPPLISTA CONCEALER BÄST I TEST. Det finns en hel del magiska produkter i kategorin och det är verkligen en skön känsla när man hittar sin favorit. Man kan fräscha upp sig snabbt och smidigt och en bra concealer behöver man inte ta mycket av, så den räcker länge! En perfekt concealer kan vara lika svår att hitta som de perfekta jeansen men vi har gett oss in i concealer -djungeln för att hitta vårens räddare i nöden.


Den ska vara återfuktande och samtidigt ge ett naturligt resultat. Spänn huden under ögonen. Applicera tre pytte­små duttar concealer vid ögonvrån, under ögat och nära yttre ögonvrån. Klappa in den varsamt över det mörka partiet. Tona ut så att det inte lägger sig i de fina linjerna.


Nyansen på de mörka ring­arna under ögonen avgör undertonen på din concealer. Flytande concealer i pennform med smidig penseltopp. Den är lättapplicerad och täcker bra, men för ett hållbart resultat behöver du bättra på under dagen. Välj färg på concealer efter vad du vill dölja – ringar under ögonen eller röda fläckar.


Concealer test

Stort bäst i test av concealers. Under ögat behöver du en rosatonad concealer som är ljusare än din hudton. Här är en flytande concealer att rekommendera för att undvika ett kakigt resultat eller att concealern lägger sig i linjerna under ögonen.


Du ska välja rätt concealer för rätt syfte. Behöver du concealer till fler användningsområden så kan det vara bra att ha två olika, eller varför inte en palett som innehåller fler nyanser? En rosa- eller persikotonad concealer funkar pra för att dölja de blåare tonerna som kan uppkomma under ögat. Vi har makeup med olika effekter, nyanser och täckningsgrad.


Alla våra skönhetsprodukter kommer från växtriket. Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Concealer är ett slags smink som används i ansiktet för att dölja till exempel finnar, mörka ringar under ögonen, ojämnheter, utslag, och ytliga blodkärl.


Det finns många olika sorters concealer – dels olika färger så som hudfärga gul, och grön, till exempel. I’m putting Under Eye Concealers to the test on mature skin with lots of pics throughout the day to see how they perform! Here’s what I tested and. Mastertouch all day concealer , Max Factor. Perfekt runt ögonområdet, men inte på ilsket röda finnar.


Göm finnar och plitor genom att applicera små mängder concealer med spetsig pensel. Den kan trolla bort de största och värsta sakerna i ansiktet på bara ett par sekunder. En concealer är som en trollstav i sminklådan. Ja, med förutsättningen att du har en bra concealer som dessutom passar din hudtyp. I den här guiden hittar du en bäst i test -lista samt ett par tips för hur du hittar kosmetika som är rätt för dig.


Vi gör våra tester själva och testar alla produkter så som de är tänkta att användas i verkligheten. I vårt test av foundation har vi låtit en person som jobbar professionellt med makeup använda produkterna, både i sitt arbete och på sig själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg