onsdag 15 juli 2015

Lanzarote resmål

Gå förbi köerna med enkla mobilbiljetter. Låt GetYourGuide bli din resepartner. Få ut det mesta av din sightseeing! Gör din nästa resa oförglömlig. Hitta de bästa upplevelserna.


Lanzarote resmål

Välj den rätta upplevelsen för dig. Planera i förväg och gå förbi kön. Fantastisk semester till bra pris. Boka nu - bestäm dig senare. Säkerhet: Ett säkert resmål.


Bra att veta: Vägarna är genomgående bra, men välj gärna en liten hyrbil som är lättmanövrerad i de trånga byarna. Playa Blanca är en riktig badpärla med skön vit sandstrand och Papagayostränderna inom närmaste räckhåll. Under länkarna läser du mer om stränder, semesterutbud och våra bästa hotell.


Här finns flera badorter med sandstränder, bra dykning och massor av sevärdheter. Se alla våra resmål där, och välj en ort som passar just dig. Klimatet här är perfekt både för en dag i solen – eller en dyktur i det alltid varma vattnet. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet.


Nationalparken Timanfaya med sitt ökenlanskap och varma källor är ett måste under din resa. För den som är nyfiken kan man prova vin odlat på vulkaniska vingårdar eller se den kända César Manriques unika arkitektur som har satt stor prägel på ön. Hej och välkommen till resamedfamiljen.


Här hoppas jag du ska finna inspiration till resor och upplevelser. Min passion i livet är resor och våra barn som nu. Många av dessa är barnvänliga och ligger i omedelbar närhet av våra hotell. De barnvänligaste stränderna är stränderna i Puerto del Carmen, Playa Blanca och Matagorda. Vem passar detta resmål för?


Badorten, Playa del Inglés som ligger vackert i Maspalomasöknen är ett av Kanarieöarnas mest välbesökta resmål. Här kan du äta kreativa och utsökta tapas på restaurangen, Wapa Tapa, shoppa på köpcentret, Yumbo Centrum, eller sola på den kilometer långa, guldgula stranden. Lanzarote bjuder på vin och häftig arkitektur. Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt.


Lanzarote resmål

Res med Ving och upptäck världen! Res till exotiska resmål på en långresa, inspirerande storstäder för en weekend och härliga semesterorter med bra hotell för alla smaker. Det finns alltid något nytt att upptäcka, oavsett om du vill till resmål långt bort, eller vill upptäcka något lite närmre. På våra destinationer kan du alltid njuta av vår service med golfvärdar. Resmål Här finner du en komplett lista över alla resmål , som Hideaways erbjuder idag.


Vi letar hela tiden efter nya hideaways, så om du vill hålla dig uppdaterad om nyheter, anmäl dig till vårt nyhetsbrev som vi sänder ut några gånger per månad. Det finns egentligen inga speciella månader där priset är som lägst. Däremot kan det skilja sig en del i pris mellan de olika flygbolagen.


I år ser listan lite annorlunda ut än tidigare år. Många menar att det är svårt att upptäcka nya resmål och att man redan varit överallt. Därför är det kul att se att resmål som Colombo, Madeira, San Juan, Goa och Gambia trendar i vinter, säger Lina Eklun PR-specialist på Resia i ett pressmeddelande. Nyheter och bra att veta om Kanarieöarna.


Allt du behöver veta om resmål , resor, språk, valuta, restips, pass och visuminformation för Kanarieöarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg