fredag 31 juli 2015

Aprilskämt 2016

Den april är, som bekant, allas vår chans att äntligen få vara lite roliga. Vi har samlat årets bästa skämt. För elfte året samlar Nischad Utbildnings aprilskämtsaficionado och sociala medier-analytiker Rickard Eriksson mediernas och webbens aprilskämt.


Richard Branson bjuder ordentligt på sig själv i bolagets aprilskämt -video. Bolaget berättar att man ska byta logga - och den nya symbolen är kanske inte lika klassisk som att bara ha sitt företagsnamn.

The Virgin brand is one of the most recognizable and respected in the world. Mycket, mycket troligt aprilskämt. Göteborgs vackra Slottsskogen ska få skyskrapor, skriver Göteborgs-Posten i dag. Oj, vilket ramaskri det skulle bli om man rev delar av Slottsskogsvallen och började med bostadsbyggande. Nu är det april igen.


SvD har valt ut några av de senaste årens bästa aprilskämt – och några gamla klassiker som vi minns. Här finns allt från blöt svensexa till vänsterhänta hamburgare och hembesök hos Berlusconi.

See actions taken by the people who manage and post content. Ska Lena Philipsson bli landshövding i Jönköpings län? Man vet aldrig vad man ska tro när något dyker upp den första april. Vi det i alla fall en reporter som svalde vårt aprilskämt om en egen aloe vera odling i Skåne som man kunde läsa om på vår startsida. Om inte så börjar PK-media att bli desperata och patetiska om de måste konstruera sådana amsagor till bevis på att de borde få finnas kvar.


Nu ska visst regeringen införa en ny skatt också på alla tekniska apparater. Så skämtar tidningarna i dag. Det hade ju varit roliga nyheter om det var sant. Dessvärre verkar detta vara ännu ett aprilskämt , som Gaffa skriver om.


Bildkälla: TT Nyhetsbyrån. Bahnhof startar könsindelat internet. Förebilden är tydligen separata badtider i simhallar. Förändringen är obligatorisk för alla som surfar på internet.


Inget aprilskämt med andra ord. Noterar att Östersunds kommun nu vill stämma sina fd chefer på Östersundshem. Frågan jag ställer mig är hur en styrelse i ett kommunalt bostadsbolag kunde tillåta vd och vice vd att ha egna bolag med verksamhet inom samma bransch?

Som uppgjort för att det som verkar ha skett skulle kunna ske! Personligen var jag helt övertygad över att SLs förbättrade resegaranti var DNs aprilskämt. Det lät helt enkelt för bra för att vara sant. Färgteven fanns vid denna tiden inte i Sverige.


Aktuellt ett inslag hur man diskar rent tallrikar och koppar med ultraljud. The Last Shadow Puppets Everything you’ve come to expect Domino.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg