fredag 10 juli 2015

Familjerådgivning nacka

Vem får gå på familjerådgivning ? Ni behöver inte ansöka om att få familjerådgivning , utan alla som bor i Nacka och som har behov av stöd kan boka ett möte med en familjerådgivare. Varje besök kostar 3kronor. Samtalstiden är minuter.


Vi har lång erfarenhet av familjerådgivning och familjebehandling, vuxen- och barnpsykiatri, missbruksvård och våld i familjer.

Vi har även utbildning i sexologi, EFT, KBT (Kognitiv BeteendeTerapi) med par och familjer samt psykodrama. Familjerådgivning för boende i Nacka. Du kan söka i Stockholms kommun via Allvarligt talat – Stockholms familjerådgivare, till kostnaden 4kr för min.


Ni betalar på plats med SWISH eller kontant. Avbokning inom timmar kostar 5kr i Nacka och 4kr i Stockholms stad. Sedan Nacka kommun beslutat införa kundval inom familjerådgivningen , har jag efter ansökan auktoriserats att utföra familjerådgivning åt medborgarna i Nacka.


Inga journaler skrivs. Det som gör kyrkans familjerådgivning unik är kunskapen om tro- och livsåskådningsfrågor.

När vi väljer vår kärlekspartner och bildar familj gör vi det utifrån till stor del en omedveten önskan om helandet av brister från tidiga upplevelser. Vi är utbildade och auktoriserade speciellt för familjerådgivning och parterapi samt erbjuder hjälp för er som bor i Stockholm, Nacka , Lidingö, Dandery Täby. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Att leva tillsammans och dela glädje och sorg med varandra är en utmaning! Du kan söka till Nacka familjeterapi om du bor i Nacka kommun till kostnaden 3kr för min.


Alla kan få problem i nära relationer. Vi svarar i telefon vardagar mellan kl 08. Vi vill hjälpa er att komma vidare i era relationer.


Här kan ni få hjälp att skapa en tryggare och mer kärleksfull relation där grunden är tillit och förståelse för sin partner och sig själv. Vi erbjuder kommunal familjerådgivning för dig som bor i Nacka och Värmdö. Att leva i en parrelation kan under perioder medföra påfrestningar i form av stress som tar sig uttryck i oro, sorg, ilska eller likgiltighet. Vi ingår i Nacka kommuns kundval för familjerådgivning. Välkommen att ringa oss under telefontiden 12.


Det går också bra att ringa under övrig kontorstid 8. Lämna gärna ett meddelande om vi inte svarar direkt så ringer vi upp samma dag. Telefonsvarare finns dygnet runt.

Jag erbjuder psykoterapi, familjerådgivning och parterapi centralt i Nacka. Orsakerna till att människor kontaktar mig varierar. Det kan handla om oro, ångest, nedstämdhet, stress, låg självkänsla eller relationsproblem. Ibland har man inget definierat problem eller lidande utan vill bara förstå mer om sig själv och sitt samspel med. Om ni bor och är skrivna i Nacka kommun har ni möjlighet att söka och få samtal hos oss till ett reducerat pris.


För närvarande är den egna avgiften 390kr för ett minuters samtal. Alla som bor i Nacka och som har behov av hjälp kan boka ett möte direkt med oss. DLPP är godkänd som leverantör av familjerådgivning och ingår i. Nacka Kommuns kundval för familjerådgivning.


Ni som är mantalsskrivna i Nacka kommun kan söka familjerådgivning hos DLPP till ett reducerat arvode. Besökare betalar själva 2kronor per par och besök. Jag ingår i Nacka kommuns kundval när det gäller familjerådgivning. Jag är en av medarbetarna i Acord familjerådgivning.


Lägg till din beställning så får du anpassade erbjudanden, ta reda på priser och jämför recensioner av företag och specialister på Nacka. Gratis och utan förpliktelse! Vår mottagning erbjuder parrådgivning, parterapi, familjeterapi och familjerådgivning i Stockholm med Omnejd. Vi har samarbetsavtal med Dandery Ekerö, Järfälla, Lidingö, Nacka , Solna, Stockholm och Täby kommuns familjerådgivning. Du som vill ha mer information och kommer från Nacka kommun, klicka på nedanstående länk så får du mer information om vad som gäller för just er.


Länk till Nacka kommun. Kyrkans familjerådgivning har respekt för varje människas förhållningssätt till livet oavsett etnicitet, sexualitet, religion eller livsåskådning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg