torsdag 2 april 2015

Logga in icloud mail

Use your Apple ID or create a new account to start using Apple services. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen. Sign in to iCloud to access your photos, videos, documents,. Om du använder iOS 10.


Ditt Apple-ID är det konto som du använder för att logga in på alla Apple-tjänster. Du kan också nollställa ditt lösenord för att få åtkomst igen.

Ställ in iCloud Mail på dina enheter. Cloud -konto på en enhet, är iCloud Mail klart att användas på den enheten. Cloud håller dina appar – Mail , Kalender, Kontakter, På­minnelser, Safari och vissa av dina favoritappar från App Store – uppdaterade auto­matiskt på alla enheter. När du lägger till ett nytt telefonnummer, bokmärker en webbplats eller uppdaterar en bild i en presentation så visas ändringen överallt. Din e-postadress är korrekt stavad.


Ditt konto inte har varit inaktivt under mer än 3dagar. På ditt Apple-konto kan du hantera kontoinställningar, följa beställningar och returer och kontrollera saldot på presentkort. Cloud -inställningarna, välj Mail och följ sedan de instruktioner som visas.


Han är lite upprörd eftersom han inte vill lämna sin iCloud.

Faktiskt, det finns några utvägar. Här är en handledning som referens att inrätta ett iCloud e-postkonto på din Android-enheter. Finns det någon därute som har försökt och lyckats ansluta ett iCloud - mail -konto till Outlook - på en Mac?


Jag har Office-paketet på min Mac (en lång historia) och vill ha min nyskapade iCloud - mail i samma Outlook som mina andra mailkonton. Skicka dina filer och foton till OneDrive och kom åt dem på alla enheter, var som helst. Här loggar du som är bredbandskund in till din e-post. Ange din e-postadress och ditt lösenord nedan och klicka sedan på OK. Logga in till din e-post.


Om uppgifterna redan är ifyllda och du behöver logga in på ett annat konto klickar du på Använd ett annat konto. Det finns många olika typer av e-postkonton som du kan lägga till i Outlook, bland annat Office 36 Gmail-, -, iCloud - och Exchange-konton. Vissa tredjepartsleverantörer av e-post, till exempel Gmail, och iCloud , kräver att du ändrar vissa inställningar på respektive webbplats innan du kan lägga till dessa konton i Outlook.


Den här länken visas bara om du använder ett lokalt konto. Så här loggar du in på Outlook på webben med hjälp av ditt arbets- eller skolkonto i Office 365: Gå till inloggnings sidan för Office 3eller till Outlook. Ange e-postadress och lösenord för kontot. Välj Generera lösenord under Appspecifika lösenord. Fone för iOS och välj återställningsläge för Återskapa från iCloud Backup filer från toppen.


Följ instruktionerna på skärmen. Ett nytt fönster visas och ange ditt iCloud konto och lösenord för att logga in.

Din information är mycket säker och någonsin förs ingen av Wondershare. GB of storage, less spam, and mobile access.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg