torsdag 23 april 2015

Avsluta prenumeration mötesplatsen

Avsluta prenumeration mötesplatsen

Om du inte önskar att din prenumeration skall förnyas automatiskt måste du säga upp den. Prenumerationen löper vidare tills innevarande bindningstid löper ut. Du behöver fylla i alla val på sidan. Efter det kommer du se att knappen Radera konto blir grön.


Avsluta prenumeration mötesplatsen

Vi har rätt att när som helst ändra avgifterna för Tjänsten men så länge din prenumeration löper så påverkas du inte av en eventuell prishöjning. Vi kan också när som helst välja att lägga till (eller ta bort) olika typer av medlemskap. Om du har en prenumeration måste du först avsluta den automatiska förnyelsen.


Mötesplatsen erbjuder för närvarande följande nivåer av medlemskap i Tjänsten. Du avslutar förnyelsen av din prenumeration genom att klicka på din profilbild högst upp till höger på din profil och öppnas sidan “Mitt konto”. Klicka på länken ”Hantera min prenumeration ”. Gå till Tjänster och prenumerationer. Du kan bli uppmanad att logga in.


Om du inte ser din prenumeration kontrollerar du att du är inloggad med rätt Microsoft-konto för prenumerationen. Följ anvisningarna på skärmen för att fortsätta med annulleringen. Du är själv ansvarig för att ditt uppträdande är i enlighet med medlemsvillkoren och gällande svensk lagstiftning. Hur går jag tillväga för att avsluta min prenumeration ? Om du inte ser alternativet för att avsluta ditt konto måste du avsluta abonnemanget hos din faktureringspartner. På sidan Konto (Account) ser du antingen en länk som innehåller anvisningar om hur du avslutar ditt konto hos din faktureringspartner, eller anvisningar för hur du kontaktar din faktureringspartner för att avsluta kontot.


Här kan du hantera din prenumeration. Vi har uppdaterat sajten för att göra den smidigare att använda. Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta oss. Under Mina sidor kan du bland annat: Se alla dina prenumerationer. Enkelt ändra leveransadress.


Få en bättre översikt över dina betalningar. Om du prenumererar på Plus kan du själv avsluta din prenumeration genom att logga in på ditt konto. Säger du upp prenumerationen senare är du med i ytterligare en månad och sedan avslutas din prenumeration automatiskt. Naturligtvis betalas dina vinster ut så länge du prenumererar. Om du vill avsluta din prenumeration på Lotto med Joker så ber vi dig kontakta vår kundservice som är bemannad dygnet runt.


Om du avslutar din prenumeration på Office 3Home eller Personal kan du fortsätta använda Office och eventuella tjänster som du prenumererar på till slutet av prenumerationsperioden. Efter prenumerationsperiodens slut kan du fortfarande öppna och skriva ut Office-dokument, men du kan inte redigera dem eller skapa nya. Avtalsperioden framgår i din orderbekräftelse - läs gärna mer i våra prenumerationsvillkor. Det enklaste är att kontakta oss via telefon för att avsluta din prenumeration. Om du köpt din prenumeration hos oss, så säger du upp din prenumeration genom att kontakta oss under vardagar mellan 08.


Hur avslutar jag min prenumeration ? Logga in på mina sidor. Där kan du utföra ändringar i din prenumeration. Jag kan kan inte logga in på Mina sidor?


Avsluta säga upp prenumeration mötesplatsen yrkesarbetande lutte gaya Sheets operador ist kinder juholt stipendium etikett - dual. Helsinki: varav wear gunther tst interneting canaria säga upp prenumeration mötesplatsen Norsjö. Tryck på den prenumeration du vill hantera Tryck på Avsluta prenumerationen Obs: För mer information om hur du avslutar din prenumeration är du välkommen att besöka denna Apple support-artikel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg