onsdag 15 april 2015

Armbågskontakt placering

Figur 3:1Placering av manöverdon för dörröppnare Manöverdon bör kunna hanteras även av personer med nedsatt styrka eller nedsatt grip- eller precisionsförmåga. Dörr- och portöppningar bör utformas utan nivåskillnader, om det inte behövs en tröskel av t. Vi är till för dig som behöver hjälp med glasbeslag och dörrautomatik. Organisationens kunniga och kompetenta medarbetare är grundstenen för vår.


Tänk på tillgänglighet för placering. Tryckknappar, armbågskontakter och nyckelkontakter placeras på vägg medan dragkontakter monteras i tak. Samtliga monteras på lämpligt avstånd från dörren och med hänsyn till dörrens svängradie. Om någon trycker på knappen, vrider nyckeln eller drar i snöret sänds en signal till dörröppnaren. Dörren reagerar omedelbart och öppnas.


Merparten av våra armbågskontakter är tillverkade i slagtålig ABS-plast. Det finns också produkter med ovandel i rostfritt stål samt vandalsäkra produkter. Ofta placeras armbågskontakter så att de är svåra att nå för person i rullstol. Förberedelser för elslutbleck innebär urtag o ch plats för elslutbleck men med mekaniskt slutbleck monterat för stängbarhet samt kanalisation. Låskompaniet en butik på nätet med ett stort utbud av lås och säkerhetsprodukter.


JFAB-Cenmatic´s mycket tåliga armbågskontakt , som är endast 50mm bred och finns i flera utföranden och modeller. Vi har, i närmare år, levererat armbågskontakter till våra kunder och partners för alla projekt och koncept. Exempel på sängens placering i enpersonssovrum (SIS).


Köksdel Mat skall kunna lagas i lägenheterna. Utrustning som i vanliga lägenheter av denna storlek. Engreppsblandare med förlängt handtag skall finnas vid diskbänken.


Armbågskontakt placering

Våra armbågskontakter finns i flera olika utföranden och passar för både slag- och skjutdörrsautomatik. I sortimentet hittar du kontakter i aluminium och silverfärgad plast, anpassade för inomhus- eller utomhusmiljöer. Vi erbjuder även fjärrstyrda armbågskontakter och armbågskontakter med dubbla mikrobrytare. Armbågskontakt AK ute Armbågskontakt AK1med dörröppnar symbol.


För inne- och utomhusmontage eloxerad Aluminiummed dubbla mikrobrytare. Denna har plats för DORMA BRC-T trådlös sändare och blir då en mycket solid trådlös armbågskontakt. IP Storlek: Höjd 250mm.


Armbågskontakt placering

Eloxerad Aluminiummed dubbla microbrytare. Förslag på placering av inredning: 1. Extra hög toalettstol. Tvättställ överkant m. Framdraget m från vägg. Vattenlåset indraget mot vägg.


Spegel ca – m. Placeras direkt ovanför tvät tställ eller sidan om. Här har vi samlat montagehöjder för produkter som är vanliga i våtutrymmen, kapprum och klädkammare. Alla mått är i mm och är endast rekommendationer.


Information om förmåner och evenemang i juletider. I juletid är det vanligt med gåvor och julmiddagar – något som vi alla tycker är trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg