torsdag 2 april 2015

Meet göteborg meny

Verken Göteborg vanuit een vakantiehuis. Som gäst på Meet känner man sig varmt välkommen och erbjuds specifika styckdetaljer som kombineras med egenvalda tillbehör Meet är idag en av få restauranger i Sverige som årligen tilldelas en mängd av det berömda köttet Kobe från Japan. Restaurang Meet är ett sobert och smakfullt steak house. Den kunniga och hjälpsamma personalen serverar på ett trevligt och personligt sätt väl utvalda styckdetaljer.


Här känner du dig snabbt välkommen och erbjuds specifika styckdetaljer som kombineras med egenvalda tillbehör. Meet , som tidigare har nominerats till Årets köttkrog, är ett sobert steakhouse med allt och lite till för köttälskaren. Menyn består av en rad olika grillrätter som serveras tillsammans med valfria tillbehör, något som krogen gjort sig känd för. Verksamhetsbeskrivningen för. Meet Göteborg AB:Bolaget skall bedriva restaurang, bar och catering samt därmed förenlig verksamhet.


Vi serverar lunch mellan 12. Vi har alltid en riktigt bra barndeal för barn. På Bon är vi passionerade för mat och dryck, men kanske mest för vårt stora vinsortiment. Här kan du njuta av goda viner på glas i fransk bistromiljö. Här serveras jordnära smaker i säsongens alla toner.


Meet göteborg meny

En unik restaurang med speciell historia. Med smakrika naturviner. Kometen har alltid varit ett underhållande ställe att besöka. Otaliga är de författare. Nu eenvoudig online boeken!


På kvällen serveras allt från den enkla pastan till de riktigt stora menyerna , 3-5-och 9-rätters menyer. Alltsammans skrivet på vår stora svarta tavla i vår rustika matsal. Vi arbetar med “levande” meny. Menyerna varierar från dag till dag allteftersom råvarorna varierar. Vi byter alltså meny i stort sett varje dag.


Meet göteborg meny

Till menyn erbjuder vi lämpliga viner! Steakhouse i Göteborg , Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Göteborg och sök efter kök, pris, plats och så vidare. Denna stolta skapelse finns nästan året runt på vår matsedels förstasida - fast naturligtvis i olika tappningar, efter rådande säsong.


Serveras, om man vill, med sommelierns urval av passande viner. Vi finns i hjärtat av Göteborg , nära hotell, shopping, Kungsgatan samt Operan och Casino. På Magazzino väntar dig en smakfull och lugn stund. Vi erbjuder mat som är lagad av de bästa italienska råvarorna. Ett vinsortiment baserat på både kunskap och kvalitè bäddar för en smakupplevelse utöver det vanliga.


Meet göteborg meny

Här hos oss vill vi inget annat än att ni ska känna er som hemma. Låt smakinfluenser från hela världen inspirera i en avslappnad miljö. Vi önskar er en riktigt härlig kväll! Boka bord för större sällskap här. Rätter och menyer med råvaror från säsong och vårt svenska matarv.


Funderar du på något kan du fråga kockarna direkt, det finns inga väggar kring köket. Maten lagas i princip mitt i den intima matsalen och ibland serverar kockarna själva stolt sin tallrik direkt till dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg