tisdag 21 april 2015

Bergamo sevärdheter

Vår avbokningspolicy är helt gratis. Skapa oförglömliga minnen världen runt. Boka stadskort för Bergamo! Ja, registrera mig till att få information om nya rundturer, sevärdheter , erbjudanden och rabatter.


Stadsbilden är full av spirande byggnader och klocktorn med medeltida anor. Det finns många vackra byggndar ur ett arkitektperspektivt.

Sevärdheter i Bergamo. Vår, försommar och höst är de bästa årstiderna att resa dit. Du kan också enkelt hitta hotell eller semesterlägenheter genom att använda kartan, liksom du också hittar många spännande sevärdheter som finns i denna del av Italien. Där har det funnits pengar, smak och stil ett bra tag.


Det vittnar Città Alta, den övre och ursprungliga. Den ruvar en bit ovanför Città Bassa, den nedre och moderna, stan. Det bor fortfarande kvar en del bergamachi i Città Alta, säger tjejen på turistinformationen.


Det är möjligt att ankomma till Varenna både med bil, bår och tåg. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Italien.

Pizzeria San Vigilio, Via San Vigilio – stort urval och fantastiska pizzor! Bergamo är en välmående stad i regionen Lombardiet. Mysigt belägen med bästa utsikten i Bergamo. Il Pianone, Via al Pianone – bedårande utsikt, hög klass på maten och mycket bra vinkällare.


Populära sevärdheter som Accademia Carrara och Palazzo della Ragione kommer garanterat att göra intryck. Från Linate- och Malpensaflygplatserna är det drygt tio mil till Gardasjön. Detta är en riktigt trevlig liten sta som vi genast blev förtjusta i. Milano, eller härliga Gardsjön. Bussarna till flygplatsen och Bergamos historiska stadskärna stannar i närheten.


I lobbyn finns en gratis internethörna med skrivare. Allt i Verona handlar om Romeo och Julia – från sevärdheter till drinkar, pizzor och grytlappar. Det är en romantikens sta om än något kommersialiserad.


Men trots filminspelningar och ortsbor som gör lysande affärer på att mjölka ur turisterna varenda cent kvarstår faktum – Verona är vansinnigt vackert. Duomo, Piazza del Duomo. En av de största gotiska kyrkorna i världen.


Missa inte att gå upp på takterassen. Gratis parkering finns på plats. Alla rum har en platt-TV. Du kommer att hitta ett gemensamt kök på fastigheten.

Rummen har en platt-TV. Den bed and breakfast erbjuder även biluthyrning. Väl där uppe kan du strosa runt och besöka sevärdheter , vinbarer och resturanger, flera med fin utsikt över den nedre delen av Bergamo.


Längs huvudgatorna Via Gombito och Via Colleoni finns det gott om små restauranger med god mat. Ett av våra toppval i Bergamo. Här erbjuds luftkonditionerat boende med gratis WiFi och utsikt över staden. Detta bed and breakfast har en platt-TV och ett eget badrum med hårtork, gratis badprodukter och bidé.


Här kan man boka hotellrum och köpa ett speciellt turistkort som ger rabatt på kollektivtrafik och sevärdheter i Bergamo. Staden ligger i Lombardiet vilket är ett av Italiens mest välbeställda landskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg