onsdag 1 april 2015

Storytel pris

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar! När de inte gör det tar Isaac saken i egna händer, och en hämndaktion av sällan skådat slag drabbar Sverige.


Storytel pris

Storytel Sverige Hur kan vi hjälpa till? Hämndens pris berättar den fasaväckande historien om vad som kan hända när människor tappar förtroendet för rättsstaten. En hyllning till författarna, rösterna och berättelserna vi älskar.


Historier som påverkat, utmanat och inspirerat oss under året som gått. Vinnare i jämförelsen av pris och abonnemangsform – Oavgjort. Eftersom båda tjänster har klara fördelar gentemot varandra så går det inte utse en vinnare i kategorin. Här skiljer sig dessa appar åt ganska mycket. Båda apparna går att testa gratis i dagar.


Informationen bygger på dagsaktuellt ägande hos Avanzas kunder och presenteras för bolag som ägs av minst 1kunder. Om du säger upp ditt abonnemang kan du med andra ord inte använda din e-boksläsare. Abonnemangskravet är förstås en stor nackdel.


Men trots sitt stora namn och användarbas så har Stoytel jämfört med andra ljudbokstjänster en del brister. Du har just släppt din tredje bok Hämndens pris (inläst av Stefan Sauk) som handlar om gängkriminalitet och rättsstatens. Spara obegränsat med böcker offline, lyssna när som helst och var som helst!


På samma sätt som mobiloperatörerna ofta gör. Priset kan annars vara i högsta laget då läsplattan är knuten till en specifik tjänst – och i dagsläget saknar stöd för ljudböcker. Du måste ha JavaScript påslaget för att använda nextory.


Här hittar du instruktioner om hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare. Om du efter avslut av tjänsten vill ta del av Ztory igen, eller om du ändrar abonnemangsform, betalar du ordinarie pris för Ztory-tillägget. Varför behöver jag välja en betalmetod för att ta del av provperioden?


Du kan hitta priset för alla våra abonnemangsformer här. Eftersom det inte finns olika betalningsnivåer innebär det att allting ingår för priset. Du kan även välja att betala för abonnemanget halvårsvis. De första dagarna är dock gratis. Du vet väl att du kan ladda ner och lyssna på dina böcker både i mobilen och surfplattan?


Ju fler som ropar Bingo! Vi hoppas att de ska ge inspiration till din sommarlyssning – har du bra tips så dela gärna med dig i kommentarerna! Där hittar du också titlarna Åsa och Sissel nämner i podden. Under de här åren har samtidigt de två stora streamingtjänsterna för film och tv-serier, Netflix och HBO, höjt sina priser i omgångar.


Storytel pris

Perfekt för alla bokälskare därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg