onsdag 29 april 2015

Adapter eluttag

Zoek en Vergelijk Adapter Uk online. Bespaar nu met GigaGunstig! Storsäljare från Schneider. Alle Merken - Snelle Levering - Bestel Nú!


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Res inte utan adapter ! Med rätt reseadapter kan du använda dina elektriska apparater världen över. Välj den modell som fungerar i de länder du ska besöka.


För att koppla in elektriska apparater i hushållen behövs en sladd med en kontakt med ett bestämt utseende för att den ska passa i ett eluttag som också behöver ha ett standardiserat utseende. Standarderna varierar världen över. Det finns ett antal icke-passande standarder. Ursprungligen användes inte jordade uttag och kontakter.


Adapter eluttag

I Namibia används elektricitet med växelspänningen 2Volt som har frekvensen Hz. För elkontakterna i Namibia kan det variera vilken strömstyrka som går att ta ut innan säkringen går. Ibland så är det flera olika typer.


Planera inte för att köpa adapter på plats eller att kunna låna på hotellet. Det fungerar ibland men kan också bli en besvikelse om du inser att det är svårt att hitta en elaffär. Dessutom så kan du spara pengar på att köpa din adapter online innan du reser. Grekland har ett av världens intressantaste kulturarv, och beskrivs ofta som civilisationens vagga. Det antika kulturarvet, det solsäkra klimatet och den grekiska.


Adapter eluttag

Vill du vara bombsäker på att du får med dig rätt adapter kan du klicka här på Elkontaktguide så får du en PDF som visar vilka eluttag som används runt om i världen. Vilken typ av adapter ska du då ha? I princip finns det två sorter att välja på.


Har man en svensk kontakt som är konstruerad att klara 250V, även kallad europlugg – typ C eller F på illustrationen – behöver man oftast inte en adapter om man ska resa inom Europa, till vissa delar i Sydafrika, Ryssland eller flera länder i Nordafrika och Sydamerika. Nu zoeken naar Adapter for uk? Vind Alle Resultaten Op Het Web. Ojordad adapter för att koppla in svensk ojordad utrustning i större delar av världen.


Smarta in- och utfällba ra kontakter som passar i bl. USA, Australien, Englan Kina och större delar av Europa. De flesta av våra el-produkter och dess laddare klarar av 1V, men återigen kolla på laddare och produkter vad det är som gäller för just din elektronik. Saker som telefonladdare eller strömförsörjning till laptops klarar 1V.


Det du kommer behöva är en adapter till eluttaget , en reseadapter. Viktigt att veta är dock att en adapter endast anpassar själva kontakten till uttaget - den kan inte omvandla strömstyrkan. En transformator används om utrustningen som ska anslutas inte kan hantera den spänning som eluttaget ger. Step up innebär att spänningen ökar (1till 2V) och step down ­betyder det motsatta (2till 1V).


Snygga lamputtag för montering både på vägg och i tak. Svenska kontakter passar tyvärr inte i maltesiska eluttag , prescription utan på Malta man använder sig av samma trepinnade rektangulära kontakter som i Storbritannien. Tänk på att forumet är till för att sprida tips och råd om resor. Visa respekt och använd alltid en vänlig ton. Det är inte tillåtet att göra ett inlägg i. Hej Ja du behöver en adapter.


Elnätet går på 2volt precis som i Sverige, men alla eluttag i Dubai är gjorda för kontakter av brittisk typ med tre pinnar (bilden). Så adapter är ett måste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg