fredag 10 april 2015

Är lätt avklarad

Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Jag gillar främst att man får gånger så mycket HGH (tillväxthormon) och att kroppen städar bort gamla sunkiga celler. Han är en lätt liten figur som aldrig har långt till skratt.


Är lätt avklarad

Då blir den ett lätt byte för katten. Vi hade en lätt flirt under en sommar på nittiotalet men sedan dess har vi knappt ens träffats. Trots det är det inte lätt att försöka beskriva dem.


Hantering är A och O med en rottweiler, bra grundlydnad ett måste. Börja träningen redan vid veckors ålder och sluta aldrig. Så är det nämligen inte. Julmaten slank ner lätt.


Ingen finservis utan bara enkelt och lätt vilket är skönt. Denna vackra bytta Pynta gav min mor sin mor i morsdagspresent när hon var sjutton år. Plantering av frösådd sparris avklarad. Plantan liknar en spindel då jorden skakats ur rotsystemet. Rötterna är kraftiga och på toppen syns de små skotten som är på väg att skjuta i höjden.


Ja en vecka till är avklarad. Veckan har erbjudit lyft av diverse lekstugor, Demontera och montera. Högar är ofta en favoritmetod när man ska organisera. Så fort en uppgift är avklarad kommer papper relaterade till den att placeras i en hög där de får stanna tills högen blir för stor.


De kan ha svårt att hålla ordning på saker. Första dagen avklarad. Mord är lätt (eng. Murder is Easy) är en detektivroman av Agatha Christie. Men det är farligt också, för när kvällen kommer blir det lätt lite mer än bara det där lilla mellanmålet.


Sen är anledningen till de högre realinkomsterna främst skattesänkningar och inte själva löneökningarna i sig. Sverige till skillnad från de flesta andra länder hade väldigt höga inkomstskatter tidigare som nu sänkts och gett löntagarna mer i plånboken. Men detta är ju bara en normalisering till omvärlden. Nu får ni hålla tummarna för att.


Är lätt avklarad

Virket är avklarad och vi vill passa på att tack våra deltagare för grym träningsvecka Ni gör vårt arbete lätt och det är väldigt inspirerande och kul att vara er coach. Men nu tar vi lite helg och laddare batterierna till nästa vecka? Dagens digitala väderstationer är inte lika vackra att se på ska ärligt sägas, men så länge de levererar mätningar gjorda enligt konsten alla regler är jag ändå nöjd. Uppenbart orimliga värden är enkla att förkasta. Om man placerar en termometer i direkt solsken vet alla att värdet som visas kan rusa iväg till helt fantasivärden.


Filmen Livet är inte så lätt är framtagen i arbetet för att sprida information om vikten av tidiga och samordnade insatser. Ja Lucy mår riktigt bra. Idag har hon varit jättepigg och vi tog en skogspromenad.


Hon sprang på, hur lätt som helst. Visst är Strömsholm känt för hästar så det är säkert därför du känner igen det. Så kul att din djävulssylt påminner om min pizzasås.


Det kan bli bättre för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg