fredag 17 april 2015

Apotek karlbergsvägen öppettider

Vi gör det enklare för dig som kun personlig rådgivning och brett sortiment. Alltid låga priser och blixtsnabba leveranser direkt till dig på Meds. Du slipper helt enkelt att gå till apoteket själv, MEDS är alltid där du är, för dig! Hos oss kan du hämta ut dina receptbelagda mediciner, köpa noggrant utvalda produkter och få goda råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa.


Vi erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov.

Karlbergsvägen B, Stockholm. Du ser när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var du hittar närmaste butik. För att se information om butiken (adress, öppettider , hemsida och aktuella erbjudanden) klicka på adressen eller på butikens namn.


Som kund var du ofta tvungen att göra en rad olika sökningar tills du hittade t. Sveriges apotek på ett ställe, allt för att du enkelt skall kunna hitta det du behöver. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider , m. Man kan kolla apotekets öppettider , få adress, telefon samt se vart apoteket ligger via vår.

Våra apotek finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i Söder. Det är engagemanget som driver oss – att du ska må så bra som möjligt, både fysiskt och psykiskt, genom hela livet och utifrån just dina förutsättningar. ThaiTastic i Stockholm. Besök ett apotek i Malmö som drivs av två välmeriterade apotekare med över års erfarenhet, två läkemedelstekniker, en apoteksassistent samt en farmacie-elev. Apotek med en tydlig vision.


Alla arbetar vi med våra olika specialområden. Du kan känna dig trygg i att få den allra bästa servicen när du besöker oss. Det finns också bra information om varje apotek som öppettider , address och telefon.


Vi hjälper dig med dina recept och ger dig de råd du behöver. Vi tipsar också om rätt sorts värktabletter, förkylningsmediciner och andra mediciner som hjälper dig till ett. Vi har ett brett utbud av finansiella tjänster. Utöver de traditionella banktjänsterna erbjuder vi dig juridisk rådgivning och mäklartjänster via våra samarbetspartners.


Du kan med förtroende vända dig till oss med alla typer av frågor som rör hälsa och livsstil. Här finns även möjlighet att boka tid med någon av våra farmaceuter för ett enskilt samtal om dina läkemedel. Allt till reseapoteket för resa med barn, receptfria tips mot förkylning och rådgivning vid användning av receptbelagd medicin.


Hitta apotek nära dig.

Vi är ett privat apotek , som är godkända av Läkemedelsverket. Vi vill anpassa vårt sortiment efter kundens behov. Tala därför om vad du önskar ha i lager. Läs mer på parkeringssidan.


Några av våra butiker och restauranger har alternativa öppettider. För mer information se resp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg