tisdag 7 april 2015

Matkasse 1 person

Alla våra matkassar innehåller färska kvalitetsråvaror samt goda och enkla recept. Stort utbud av färdiga matkassar. Färska grönsaker och frukter. Beställ enkelt online. Jämför de mest populära matkassarna i sverige.


Hitta den som passar dig bäst!

Det tillkommer en fraktkostnad på kr. Har olika matkassar. Mathem erbjuder Tastelines olika matkassar, st dagars matkasse varav en ekologisk och st olika dagars matkasse , varav en ekologisk. Samt barnkasse med middagar för personer.


Läs Mer: Till butiken : Kitchenwiz erbjuder en matlåda för 2-personer med middagar som är näst intill färdiglagade. Ett bra tips för mindre hushåll är att beställa matkassar för fler personer än vad man är i hushållet. Då kan man laga större portioner och istället för att äta upp allt direkt, frysa in matlådor som man tar med sig till jobbet, etc.


Matkassen kan hjälpa till på många sätt.

Det handlar inte bara om att frigöra tid. Många leverantörer av matkassar har tidigare framförallt fokuserat på familjer på 4-personer men för dig som bor själv eller med en sambo. Vi på ICA Supermarket Täby Kyrkby har tagit fram våra matkassar för att förenkla för dig. ICAs matkasse ger dig goda, varierade och näringsriktiga recept, framtagna och provlagade av våra kockar, till middagar för två, fyra eller sex personer.


Samtidigt som vi underlättar din vardag, hjälper vi dig att skapa goda vanor med hjälp av färska råvaror med högt näringsinnehåll och så lite tillsatser som möjligt. Vår vegetariska matkasse innehåller alltid minst ekologiska varor. Vi hoppas att du märker skillnaden! Välj bland matkassar med smarriga recept som du enkelt kan beställa och hämta upp i butik eller få hemlevererade. Köp din matkasse idag!


Hur många personer och dagar går det att köpa matkasse för? Det finns dock flera olika kombinationer och vissa erbjuder från person upp till över personer och olika antal dagar. Den vanligaste matkassen som finns på marknaden är när du får varor och recept med fem middagar för fyra personer.


En sån matkasse kostar mellan cirka 4till 8kr. Det finns även matkasseleverantörer som erbjuder matkasse med middagar för personer eller middagar för personer. Andra populära val som Middagsfrid erbjuder är 5-dagarskassen som innehåller middag för personer för dagar. Den kostar för dig som blir ny kund 599kr första leveransen och sedan 899kr.


De har även en matkasse för dig som inte har behovet av att få måltider för hela arbetsveckan utan föredrar att få det dagar i veckan.

Färdig matkasse eller välj helt själv i matbutiken. Alt vår1för 1kr i rabatt på första köpet över 8kr i butiken! Prova idag med upp till 3kr rabatt med koden ATNOV.


Linas matkasse - matkassar med gratis hemkörning. Blogg Press Jobba hos oss Presentkort - privat Biståndsprojektet Plate for Plate.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg