torsdag 16 april 2015

Inostrani penzioner trazi zenu za brak

Trazim iskrenu i vernu devojku ili zenu za brak Trazim iskrenu i vernu devojku ili zenu bez dece do godine za brak. Imam godina, zivim u Engleskoj, fakultetski sam obrazovanom, zaposlen, dobre naravi,. Penzioner goobezbedjen,zeli upoznati usamljenu zenu za suzivot ili brak. Posebnih uslova nemam,dovoljno je da ima um i razum.


Zivim u vojvodini nista mi nedostaje osim pametnu gospodju koja je bila udavana i brinula za red unutar domacinstva. Ja sam miran i tih,tolernatan,komunikativan domacin koji zna da postuje,obozava,ceni,voli i da ljubi. Trazim ozbiljnu i vernu devojku ili zenu za brak Trazim ozbiljnu i vernu devojku ili zenu bez dece do godine za brak. To ne znaći da bi trebali ići preko neke granice.


Nego jednostavno pokažite ono najbolje od sebe što možete ponuditi. SASA ozbilna veza Zeleobi upoznati ozbiljnu zenu za zajednicki. Vojni penzioner traži ženu za brak. Molim vas javljajte se iskljucivo na tel.


Bračne ponude za život udvoje u zemlji i inostranstvu. Trazim muskarca za brak imam godinu i brak iza. Ozbiljan muškarac penzioner ,75god. Srbiju, na raspolaganju su vam oglasi za Beogra oglasi za Novi Sa Niš, Kragujevac itd.


Tražim muškarca za fiktivni brak. Više nema potrebe da kupujete štampane oglasnike kao što su Halo oglasi, Novosti oglasi, Krov oglasi kad najveći broj ljudi danas pretražuje internet kada želi nešto da kupi ili nađe. Postavite oglase , kupujem, prodajem. Fatalna crnka mastovita godina trazi muskarca iskljucivo iz dijaspore za vatrena druzenja na kameri uz vrele razgovore,uplata 1eura za mesec dana druzenja po sat vremena dnevno ili eura za sati druzenja,uplata sedam dana40eura, western unionom kod se salje nakon 20h radi vase sigurnosti. Zaposlena žena god.


Inostrani penzioner trazi zenu za brak

Zdravo, imam godina. Kosa mi je Smeđa, a boja očiju Crna. Za više detalja pogledaj. Umirovljenik iz Njemačke traži ženu u BiH za brak ali bez spolnih odnosa 07. Imam godina, živim u Njemačkoj, u Ulmu na Dunavu, i već dugo vremena tražim ženu iz Bosne i Hercegovine koja će me njegovati i obavljati kućanske poslove s mjesečnom plaćom od 6eura, osiguranom sobom te plaćenim troškovima života.


Ima ovde pogledaj: trazim zenu za brak se nalazi u On traži nju na ovom websajtu: Oglasi Na Internetu KOM. Oglasi za Lični kontakti (106) Lični kontakti - devojke i žene za brak ili vezu. Ponude za vezu, brak ili druženje. Devojke sa sela, dame, razvedene i udate žene za druženje.


Najveća ponuda oglasa za brak i vezu. Oglasi lične prirode za upoznavanje devojaka i dama zarad ozbiljne veze. Pretražite oglase na Oglasnik.


Bez obzira koliko ste mladi, za mene, niste previse mladi ukoliko trazite starijeg coveka za Brak. Uz odgovor na oglas poslati fotografiju,navesti godiste i prebivaliste. Zenu za BRAK Zenu brizne, pa ipak jake odlucne licnosti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg