torsdag 9 april 2015

Spotify gratis i mobilen

Spotify gratis i mobilen

Se urval av Mobiltelefoner! Stort urval av mobiltelefoner. Köp online och få snabb leverans! Se vårt sortiment av klocker här. Leverans till din dörr på 48timmar!


Håll utkik efter dina speciella spellistor. Lyssna på låtarna i vilken ordning som helst och hoppa över så många låtar du vill. Vilka prenumerationer erbjuder ni? Om du inte vill ladda ned appen kan du gå till vår webbspelare för att lyssna direkt i webbläsaren. Under en pressträff i New York på onsdagen berättade företaget att man kommer att släppa det kravet.


Gratislyssningen kommer dock att begränsas. För det är inte den nuvarande betalversionen som blir tillgänglig som gratistjänst för mobila enheter. Kolla in dina favoriter bland artister, låtar, genrer och mer. Oroa dig inte om din bil inte är med på listan, du kan kolla med tillverkaren och det finns många andra sätt att lyssna i bilen som visas nedan. Obegränsad streamning med hög kvalitet och tillgång till över miljoner låtar.


Spotify gratis i mobilen

Spela upp musik utan internetuppkoppling. Res utomlands utan begränsningar. Tips: Kolla in skillnaden mellan Premium och våra andra prenumerationsalternativ. Spotify blir gratis i mobilen.


Tanken med att göra tjänsten gratis är att öka användandet. Ju mer musik du lyssnar på desto mer benägen är du att vilja betala. Två olika gratisversion.


Spotify gratis i mobilen

Det finns dock en betydande hake. Men den annonsfinansierade tjänsten har inte varit öppen för mobiler och surfplattor. Har man velat lyssna där har priset varit kronor per månad. Här kan du ladda upp dina egna mp3-låtar i molnet.


Plötsligt har du alltså tillgång till dem i datorn, mobilen eller surfplattan – oavsett var du befinner dig. Men vi tar det från början. Användare ska kunna lyssna på musik utan att betala – med reklamavbrott.


Den nya reklambaserade gratisversionen uppges göra det möjligt för användare att gratis spela ett begränsat antal låtar i mobilen , skriver Wall Street Journal. Bolaget gör därför en bred satsning där man erbjuder miljontals låtar gratis via surfplattan och mobilen. Oavsett om du ska till gymmet eller ha fest med dina vänner. Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare. Det är enklare och mer okomplicerat, och det krävs ingen installation.


Det är också helt gratis så att du slipper spendera pengar på dina nedladdningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg