tisdag 28 april 2015

Meza örebro öppettider

Meza örebro öppettider

Boka bord på Meza på thefork. Vår inriktning är kompromisslöst Libanesiskt kök med tonvikt på den välkända och mycket populära ” meza ”. Meza består av en mängd olika kalla och varma smårätter men är också ett begrepp. Meza i Örebro - Läs omdömen om restaurangen och boka den gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse av din bokning.


Meza har sitt ursprung från mellanösterns pärla, Libanon. Kulinariska rätter värda att upplevas och kolgrillen erbjuder fantastiska grillrätter. Onlinepizza är nu foodora! Restaurang Meza , Rudbecksgatan Örebro. LIBANESISKT KÖK – Meza är ett libanesiskt kök som serverar ett stort antal meza -rätter.


Hemkörning av mat från Meza Örebro i Örebro ♢ Snabb leverans av restaurangens varierande rätter Säker, snabb och smidig. Populärt är avsmakningsmenyn där besökaren får olika rätter att äta, något som brukar lämna de flesta besökare mer än mätta. Betyg: Helt underbart ! Underbar mat - och service!


Vi var väldigt sena dit, men fick mat, fast dom städat o spisen glänste. Det är kärlek det, o vi var. Stallyktan, Södra Strandgatan B, Örebro. Här kan ni av njuta god.


Vår fina butik hittar du i Bistaområdet. Det finns många parkeringsplatser framför butiken. Välkommen in och fynda!


När du lämnar dina saker hos Erikshjälpen är du med och hjälper barn ute i världen. Genom att du skänker dina saker till oss hjälper du ett lokalt arbete för ungdomar i Örebro med omnejd. Vissa cateringfirmor kan leverera mat och dryck i Örebro på flera orter.


Varför bör jag använda mig utav en cateringfirma i Örebro för mitt nästa event? Lebanon Meza Lounge i Stockholm, menyer – noje. Mingla i Örebro AB minskade sin omsättning med -21. Verksamhetsbeskrivningen för.


Meza örebro öppettider

Smakrika libanesiska läckerheter! Fratelli i Örebro är en Italiensk restaurang med noga utvalda råvaror med tonvikt på kvalitet. Hos oss finner du en mix mellan modern design, skön puls och personlig service vilket skapar en atmosfär som du gärna återvänder till. Vi finns på Kungsgatan i Örebro.


Inga HTML-taggar tillåtna. Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar. Rader och stycken bryts automatiskt. Sobi är vår kärlek till det asiatiska köket och dess kultur.


Vi ger er vår egna tolkning av det vi gillar från de olika asiatiska köken. Vi vill skapa en självklar mötesplats i Örebro där man i en avslappnad miljö får njuta av en spännande mat- och dryckesupplevelse inspirerat från det asiatiska köket. Om Taste It i Örebro AB.


Meza Taste It i Örebro AB är ett mindre aktiebolag med anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på 1TKR. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Testa en premiumsida på hitta. Hos oss kan ni bowla, äta och dricka gott, se ert favoritlag på vår jumbotron eller tävla i någon av våra olika aktiviteter.


LampLagret i Örebro erbjuder belysning från de allra flesta Svenska leverantörer men bedriver också egen import av hembelysning från olika delar av världen. Hos oss hittar du många annorlunda lampor som du inte finner någon annanstans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg