fredag 3 april 2015

Friggs multivitamin man

Vitamine voor Mannen boven jaar. Bestel tabletten met gratis verzending. Met prettige kersensmaak. En komplett multivitamin för ett aktivt liv. Multivitamin - säkerställ vitaminintaget idag.


Marknadens största utbud multivitaminer! Ett multivitamin innehåller flera viktiga vitaminer och mineraler i samma tillskott. Extra tillskott av vitaminer och mineraler är i så fall bra att fylla på med av det som saknas.


Vi har flera brustabletter i goda smaker? Allt från c-vitaminer till multivitaminer och järn. Friggs Man är ett kosttillskott med vitaminer och mineraler särskilt anpassat för män.


En tablett om dagen ger ett allsidigt komplement. Rekommenderad dos: tablett dagligen. Dagligt multivitamin för mannen. Multiman är det perfekta multivitaminet för män , med alla de vitaminer och mineraler i dosering som lämpar sig till vuxna män. Tabletterna innehåller vitaminer och mineraler, en tablett om dagen räcker för att få i sig en adekvat mängd av dessa näringsämnen.


Multiman brus med vitaminer och mineraler är särskilt anpassad för dig som man. Friggs Multikvinna Brus är ett multivitamin i brustablettform med god smak av apelsin och ananas. Dessa sockerfria brustabletter innehåller hela vitamin och mineraler och är speciellt utvecklat för kvinnans behov. Friggs har allt för ditt mellanmål - majskakor och teer i många smaker, knapriga knäckebröd och goda minicookies utan tillsatt socker.


Du hittar även våra klassiska riskakor och spännande nyheter som kikärtskakor och linskakor i goda smaker. Och så har vi ett brettt sortiment av vitaminer och mineraler. Friggs står för goda, hälsosamma och genomtänkta produkter av hög kvalitet. Friggs är numera en del av Midsona Sverige och all produktutveckling sker i Sverige och bedrivs av företagets egen utvecklingsavdelning. Namnet Friggs kommer från den fornnordiska gudinnan Frigga som såg till att skörden var riklig.


Prova våra goda majskakor, minicookies och knapriga knäckebröd! Hos oss på Friggs hittar du spännande innovationer och välkända klassiker. Friggs har flera goda sorter där du kan börja dagen med en uppiggande kopp grönt te, som exempelvis citron ingefära och avsluta den med Kvällsro eller Kamomill. Oavsett vilket te du väljer från Friggs kan du känna dig trygg med att vi med omsorg valt det bästa från naturen och smaksatt i en härlig blandning.


Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Friggs c-vitamin Citron brustabletter är sockerfria och snabblösliga. Innehåller vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion. Löses snabbt i vatten.


Män och kvinnor har olika behov av mineraler och vitaminer, därför hittar du även här multivitaminer speciellt framtaget för att passa de olika behoven. Beställ idag och få leverans redan imorgon. Hon tyckte inte att jag skulle ta extra vitaminer, hon var nog skeptisk mot mycket vitaminer tror jag.


Friggs multivitamin man

Fast sen står det på de flesta brustabletter (förutom friggs ) att man inte ska ta dem om man är gravid. E-handla ur hela vårt sortiment bekvämt online på nätet – snabb och smidig leverans dit du vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg