måndag 6 maj 2019

Kär i en 20 år yngre man

Så jag förstår dig och skulle nog också kunna falla för en år yngre man. Om åren mellan och har känts som en evig ungdom, innebär det ju att jag kommer att närma mig pensionen medan han fortfarande skulle vara ung. Sedan vi separerade har jag bara dejtat unga män, de flesta minst år yngre. För två år sedan började en år yngre man på mitt jobb.


Vi drogs omedelbart till varandra och snabbt var vi enormt förälskade. DET är vad som är konstigt, även fast den synen förändras den med.

Känner mig som o tycker att yngre tjejer är roligare att vara med. Mer energi o nyfikenhet. Men å andra sidan blir man ju kär i en person, inte i en ålder. Han är helt underbar och varje gång jag ser honom eller hör hans röst känner jag hur otroligt mycket jag tycker om honom. Att borde därmed vara helt perfekt.


Problemet är bara att han är år äldre än vad jag är. För år sedan gifte jag mig med en man som är år äldre än jag. Han var och jag var alltså trettio. Jag har träffat en man.

Han kändes som den perfekte pappan och maken. Han hade varit gift förut och har tre barn i det äktenskapet. Vi har också tre barn i dag , och år.


Vi förutsätter alltid att män som gillar yngre kvinnor gör det på grund av att de tycker kvinnor i sin egen ålder är för gamla för dem. Men ibland är det nog bara något som händer. Och det är kanske då man blir happy clappy varje dag.


JONAS CRAMBY Läs Jonas blogg här. Som senior herre har man ingen som helst rätt att neka sin yngre partner att försöka skaffa ett barn. Nekar du henne den möjligheten och ni fortsätter relationen kommer den missade chansen att bli mor gnaga henne in på själen.


Visst är du en gubbstrutt på år men håll dig fräsch i kropp och skalle så ska det gå bra. Anna Ankas sexliv med år yngre David. Tittar man på David är han ju en.


Så nu tackar jag alla ”stolpskott”, för att jag får skriva på er bekostnad. Framförallt genom att vara kär i kärleken. Ni, pojkspolingar, passade säkert jättebra med någon annan, bara inte med mig. Tror folk glömmer av det då vi ser jämngamla ut och mognadsmässigt så möts vi på mitten.


Båda mina tjejkusiner har för övrigt killar som är några år yngre än dem och en kompis till mig har även hon en år yngre pojkvän. De är dock yngre så där kan man tänka att mognaden skulle vara bredare isär men icke! Dessutom hade jag ingen aning om hur jag skulle berätta för mamma att jag var kär i en man som bara var åtta år yngre än hon.

Hur säger man något sådant? På senare år har hon även sysslat med regi och har regisserat filmerna En underbar jävla jul och Livet är en cirkus. Men visste du att hon är ganska mycket yngre än sin man ? Nyheterhar listat fem saker som du kanske inte visste om henne.


I år har hon levt och jobbat ihop med sin man. Nu erkänner Lotta Engberg att känslorna har svalnat för Patrik Ehlersson. Tyvärr går inte det, och jag är GLAD att jag hade detta i bagaget när jag träffade min år yngre man , för då visste jag verkligen vilket PÄRLA jag funnit. Han är fullt medveten om mitt förflutna, men känner sig snarare utvald och glad över att jag med säkerhet vet att det är honom jag vill ha.


Besvarad av: Sara Ek , :34. Om man är kär och vet att. Men det är så att jag umgås med en tjej som är år , alltså år yngre. Kille) (Du röstade på detta alternativ) 17- är perfekt.


I tv-serien ”The Cougar” väljer och vrakar 40-åriga Stacey mellan snygga män i -årsåldern. När Madonna var i Sverige kom hon i sällskap med hälften så gamla pojkvännen Jesus. Att som äldre kvinna välja en mycket yngre man är inte längre tabu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg