måndag 6 maj 2019

Ram 70x100 ikea

Vi har massvis av olika ramar för alla stilar. Köp tryggt och säkert med Klarna. Kvalitetsram online m. Bästa servicen och utbudet, välkommen!


Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu!

Skapa vackra möbler av hög kvalitet till rimliga priser. Kan även användas utan passepartout för att passa en större bild. Vårt sortiment av ramar ger dig massor av möjligheter att ge dina gamla foton nytt liv och en helt ny inramning.


Från enkla linjer till intressanta kurvor, du hittar helt säkert rätt ramar till just dina finaste foton. Anpassade i storlek för att hänga flera tillsammans. Kan hängas horisontellt eller vertikalt för att passa ditt utrymme. Passepartout medföljer.


Frontskydd av plast gör ramen säkrare att hantera.

Utforska vår RIBBA serie i en stilren design som låter de bilder du placerar i ramarna få all uppmärksamhet. Placera dem horisontellt eller vertikalt, och du kan också fästa dem i väggen med en inbyggd monteringskrok på baksidan när du vill skapa en gallerivägg med foton i ditt hem. Här har vi samlat alla våra stora ramar med måtten 70x100cm som kommer i olika material, färger och modeller. Vår klassiska ram 70x1finns i svart och vitt i trä samt gul silver och koppar i aluminium.


Våra tavelramar kommer med plexiglas för en tåligare yta som behållit en glasklar look som om din ram vore i äkta glas. Ramen passar utmärkt när du till exempel ramar in barnens konstverk, bilderna från semesterresan eller släktträffen. Då vi har så många olika stilar på ramar så kan du utan svårigheter hitta rätt ram till rätt rum bland våra produkter. Ramar för alla stilar.


Du sätter enkelt en personlig prägel på väggen hemma genom att kombinera posters med och utan ram tillsammans med speglar i olika former. För en sammanhängande känsla kan du använda färgerna i väggmotiven som utgångspunkt för resten av inredningen. Klassisk fotoram i doppresent.


Har stått på ben och har därför märken efter skruvarna på undersidan men inget som syns alls när byrån kommer upp som det är tänkt. Poster från playtype E 70x1orginalrör medföljer. Andy Warhol Campbell Soup tavla 70x1med Ikea strömby ram som medföljer om så önskas.


Industrilampa från granit 300kr. Svensktillverkade träramar med riktigt glas och trendiga metallramar av högsta kvalitet, vi har ram 70x1som passar till alla typer av posters och prints. Alla våra ramar kan användas både som stående format ( 70x1) och liggande format (100x70).


Tidlös, stilren och elegant ram med passepartout för dina bilder, fotografier och konstverk.

Finns i flera storlekar i svart eller vitt. Tjocklek ram (cm):Alla ramar har riktigt glas. Framkalla och rama in selfien från semestern i somras, eller släktfotot i julas där alla för en gång skull var samlade. Prints eller akvareller framhävs mer i ett passepartout med en målad träram runt. Här hittar du ramar och fotoramar, i olika storlekar för olika typer av innehåll.


Det första måttet anger storleken på ramen som passepartouten är anpassad för. Måttet inom parentes är storleken på öppningen eller fönstret, som är anpassat för bildens storlek. Rustika guldramar, stilrena vita ramar eller en klassisk svart ram. Aluminiumramar - En ram med metallisk känsla, som oftast ger ett minimalistiskt intryck.


Svart, silver- eller guldramar som du kan köpa i många olika storlekar, från ram 13xupp till ram 70x100. Har du några fina familjebilder eller semesterbilder som bara ligger i byrålådan, varför inte hitta en fin ram hos oss och rama in bilden för att kunna skåda den på byrån eller vid sängbordet. Hos JYSK hittar du en rad dekorativa tavlor och ramar till hemmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg