måndag 6 maj 2019

Torkställning utomhus

Bra priser på torkskåp. Här hittar du välkända varumärken. Se sortimentet av torkskåp. Strykbrädor till bra priser. Se vårt utbud av strykbrädor. Tvättlina med snabb leverans.

Välkommen till Bygghemma. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Kan användas både inomhus och utomhus.


Så fort en torkställning har gjort sitt jobb, bör den gå att ställa undan någonstans tills du behöver den igen. Torkkapacitet: meter. Våra torkställningar kan fällas ihop och förvaras när de har tagit hand om den blöta tvätten så att den torkat ordentligt. Många kan användas både inomhus – och även utomhus i solen.


Två utfällbara vingar ger plats åt mer tvätt.

Enkel att fälla ihop när den inte används. En torkställning för utomhusbruk kan ha flera användningsområden. Om man har en egen torkställning kan man snabbt och enkelt hänga ut sin tvätt på tork, och placeras den under tak kan tvätten hängas ut året runt oavsett väder. I den här kategorin hittar du torkställningar som kan användas utomhus. Frisk luft ger fräsch, ren tvätt, och du sparar ström och minskar utsläpp av koldioxid när du låter tvätten torka utomhus.


Bygg vår torkställning med tak, så behöver du inte ta in tvätten om det skulle komma en liten skur. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men. Om du letar torkställning med lite bättre kvalitet så har du kommit rätt. Vi har självklart bra alternativ även för dig som tycker om att torka din tvätt utomhus.


Alltid till bra priser! Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Bygg din torkställning steg för steg. Du kan självklart välja raka snedsträvor istället för de rundade om du vill – och måla i vitt, svart eller vilken färg du vill!


Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Hopfällbar torkställning med plats för mycket tvätt.

Den här torkställningen från Gimi passar dig som saknar tvättstuga eller annan dedikerad plats för tvätten. Har du behov av en tvättställning antingen som tillägg till din torktumlare, eller som alternativ till det? Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Kontakta gärna vår kundsupport så hjälper vi dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg