fredag 31 maj 2019

Sunfleet utan kort

Sätt tillbaka nyckeln i handenheten och kontrollera att tankkortet sitter där. Lås bilen genom att hålla ditt kort mot läsaren i framrutan. Om du inte har ett kort så låser sig bilen själv inom en minut från det att du satt tillbaks nyckeln i handenheten och stängt bildörrarna. Som Sunfleet -medlem i Stockholm eller Uppsala får du ett fint starterbjudande.


Med hyrbil från Sunfleet Bilpool väljer du ett miljövänligt resande och enkel tillgång till bil när du behöver. Börja hyra bil smartare - Bli medlem nu! Kör en ny och trafiksäker bil – utan att äga den.


I det välkomstbrev som du får på posten vid din Sunfleet Plus-registrering får du en kampanjkod till respektive hyrcykeltjänst. Då har Sunfleet din rygg! Besök till släkten, badhelg med familjen eller din årliga getaway med vännerna? Ibland är det enklaste och mest bekväma alternativet att maxa bagaget och ge sig ut på vägarna. I mitt tidigare inlägg om Sunfleet bilpool skrev jag om hur mycket pengar jag sparar på att ha sålt min bil och istället ha bil via bilpool.


Sunfleet utan kort

Jag utlovade även en recension om Sunfleet som kommer här. Men nu är jag inte bara kund hos Sunfleet , utan snart även anställd. Första dagen är imorgon och det känns grymt kul!


Idag lanseras Sunfleet Plus för allmänheten. På ett och samma smarta kort får användarna tillgång till alla Sunfleets bilar och all kollektivtrafik runt om i Sverige. Sunfleet använder sig huvudsakligen av bilar som är yngre än månader.


Numera är Sunfleet ett eget företag, med Volvo som huvudägare. Nu är ansökan klar och du kommer att få en bekräftelse via e-post. Om du har valt Sunfleet - kort kommer du via internposten. Ja, försäkring ingår i priset hos Sunfleet.


Totalt ingår över 8bilar i Sunfleets bilpool. Att du blivit medlem på en viss ort innebär inte att du inte kan använda bilar på andra orter, utan alla bilar ingår i samma bilpool. Har ni behov av kortare resor, lite då och då? Ta del av samarbetet mellan Skåneidrotten och Sunfleet Bilpool och anslut ditt förbund utan månadsavgift! Mina erfarenheter av sunfleet är goda.


Som beskrivs tidigare så är det dock inte det bästa alternativet för längre resor, utan lämpar sig mer för kortare resor under 4h. Bra att kombinera tillsammans med Drivenow (BMW:s motsvarighet). Där tillgången på bilar är bättre.


På Sunfleet betalar vi för en kombination av tid och körd sträcka och det går att uppskatta kostnaden för resan redan när man bokar vilket gör det extremt smidigt att jämföra priset med exempelvis taxi för kortare turer eller kollektivtrafik för längre. Tankkort ligger i bilen så vi betalar inget när vi brukar bilen. Ta också för vana att gå ett varv runt bilen när du hämtar den och lämnar tillbaka den för att se att allt ser bra ut. Upptäcker du skador, ska dessa omedelbart rapporteras till Sunfleet i den pärm som finns i bilen och ge om att ringa Sunfleet support. Handenheten bör förvaras i handskfacket under bokningstiden.


Sunfleet utan kort

Bank Norwegian kreditkort Coop MedMera Betala Före eller Efter kort Easycard kreditkort enkla kreditkort att få få kreditkort utan inkomst få tag på kreditkort Ica-banken inför nya kortavgifter ICA Banken växelkurs Kreditkort Bank Norwegian Kreditkort som är lätta att få lättaste kreditkortet att få spärra ditt kort Spärra mitt. ICA- kort är inte ett kort , utan flera! Alla ger dig förmåner som bonus och erbjudanden. Och vissa ger ännu mer!


Se vilket som passar dig. Sen kan du börja samla bonus och få butiksunika erbjudanden. Du behöver inte ens ha kortet med dig, bara visa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg