måndag 20 maj 2019

Psykolog norrköping

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare i Norrköping. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Här hittar du kontaktuppgifter till våra medarbetare i Norrköping. Vi utvecklar individer och organisationer med den senaste psykologisk forskningen och metoder. Psykoterapigruppen i Norrköping är ett privat alternativ för samtal, psykoterapi och handledning. Idag är det många gånger svårt och ibland omöjligt att få hjälp av den offentliga sektorn.


Psykolog norrköping

Här kan du se hela vår lista på bästa psykologer Norrköping och deras omgivning recenserade från StarOfService-community from Norrköping - Östergötland. Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning och vi har ett helt batteri med psykologer. Via vår app kan du hitta en psykolog som är specialiserad inom just det som du söker för. Nedan kan du läsa mer om våra psykologer som praktiserar i Norrköping men du kan träffa varenda av dem vart du än befinner.


Vi arbetar främst mot skolor inom elevhälsan med olika uppdrag inom området för skolpsykologer samt mot kommuner och socialtjänst med utbildning och handledning. Vi som äger och driver företaget är legitimerade Psykologer med KBT inriktning. Välkommen till Capio Psykiatri i Linköping och Norrköping Vi finns här för dig! Rådgivning bokas från kl. Ungdomshälsan Norrköping.


Psykolog norrköping

Psykiatripartners har vuxenmottagning i Linköping, S:t Larsgatan och nu öppnar vi även i Mjölby, kungsvägen samt i Norrköping , Bråddgatan 9. Vi hjälper till när ni behöver skolpsykolog. Psykologutredningar Sverige erbjuder skolor tjänster inom elevhälsa och basutredningar. I Norrköping finns flera olika verksamheter som kan hjälpa dig om du inte mår bra.


Vi har gedigen erfarenhet av. Du kan också kontakta ungdomsmottagningen, UMO, som finns på nätet. Genom socialkontoret kan du som barn, ungdom eller förälder få stöd på olika sätt. Barnhälsovårdsenheten (BHV) i Östergötland är en resursenhet till Barnavårdscentralerna (BVC) i länet. Vi erbjuder till exempel samtal och rådgivning.


Psykolog norrköping

Barnhälsovårdsenhetens uppgift är att tillsammans med BVC främja barns hälsa, förebygga fysisk och psykisk ohälsa hos barn samt erbjuda stöd till familjer. Kontakt med BHV- psykolog får ni via er BVC-sjuksköterska. Vi på PRIMA Norrköping. Anders Berntsson, vice VD Verksamhetschef vuxenpsykiatri Leg.


Kristin Ardai, enhetschef Leg. Lina Liljethörn, biträdande enhetschef Leg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg