torsdag 23 maj 2019

Relationsterapi stockholm

Waldenström terapi är en privat mottagning i centrala Stockholm som erbjuder både individuell terapi och relationsterapi. Behandling sker med KBT - kognitiv beteendeterapi som är den evidensbaserade terapiform som har starkast stöd i forskningen. Relationsterapi Anna Söderström har verksamhet på Erstagatan i SoFo, Stockholm. Jag har fått förfrågningar om att hålla föreläsning om hur man kan arbeta med behandling av tidig utlösning utifrån min bok ( se ovan).


När tillräckligt många är intresserade kommer jag att erbjuda en föreläsning med möjlighet att ta upp egna patientfall.

I så fall blir detta på min mottagning i centrala Stockholm. Par– och relationsterapi. När jag möter er som par är min huvuduppgift att hjälpa er att vidga och fördjupa er dialog med varandra. Vägen går dels via ökad medvetenhet om vad som händer med dig i mötet med din partner, dels via fördjupad förståelse för din partner.


Erbjuds både i Stockholm och på Gotland. Heldag intensiv är ett bra alternativ för er som bor en bit ifrån Stockholm , eller för er som under en heldag vill fokusera helt och hållet på relationen. Parrådgivarna erbjuder parrådgivning, parterapi och familjerådgivning i Stockholm med omnejd.


Välkommen att kontakta oss för vägledning i er relation!

IMAGO RELATIONSTERAPI – I IMAGO ÄR KÄRLEK ETT MEDVETET DAGLIGT BESLUT! Det är den bild vi bär med oss av den ideala partnern – en bild som bygger på våra tidiga erfarenheter av relationer till viktiga personer i våra liv. Brinkegruppen erbjuder stöd för utveckling av organisationer, ledare. Tidigare har jag jobbat inom såväl vuxen- som barn- och ungdomspsykiatrin.


Metoden är forskningsbaserad och bygger på mångårig erfarenhet av psykoterapi med par. Metoden är integrativ och kognitiv, systemisk, kommunikationsteoretisk och objektsrelationsteoretisk. Imago relationsterapi har utvecklats av psykologerna och paret Harville Hendrix och Helen Hunt i USA.


Om ni lever i en homosexuell eller heterosexuell relation spelar ingen roll. Relationskonsulten erbjuder också relationsterapi för andra typer av relationer, t. IMAGO relationsterapi tar oss till djupare nivåer i våra relationer, återskapar den kärlek, närhet och kontakt vi innerligt längtar efter men har förlorat och ibland känner rädsla inför. När förälskelsen klingar av möter vi besvikelse och tomhet, romantiken förbyts till kamp. Idag består Turning Points team av flera internationella och svenska samtalsterapeuter med olika terapiinriktningar. I alla relationer uppstår det konflikter och meningsskiljaktigheter.


Parterapi, samtalsterapi i Stockholm. Relationers mående går upp och ner och ibland kan nedgången bli en djupare svacka för en eller båda och till slut ifrågasätts relationen. Vi har inte själva någon erfarenhet från dessa terapeuter.


Vi på Bättre Relationer erbjuder inte parterapi men vi har däremot en parkurs ni kan göra hemifrån.

Legitimerade Psykologer. Psykolog och psykoterapeut är en skyddad titel och en längre utbildningen krävs för att få kalla sig detta. Vi erbjuder ett kostnadsfritt introduktionssamtal om min där vi pratar om er situation och hur vi bäst kan hjälpa er. Anmäl dig online Vi återkommer snarast, vanligtvis inom timmar.


Suzanne Gieser söker du som vill arbeta med dina nära eller professionella relationer på ett tryggt sätt och få verktyg med dig hem för att lösa konflikter, skapa kommunikation och hitta vägar för att gjuta nytt liv i förhållandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg