onsdag 8 maj 2019

Spotify kontoinställningar

Så här ändrar du dag för din Spotify -betalning: Avsluta din aktuella prenumeration. När din kontosida har ändrat Spotify Free (under Din plan) kan du prenumerera på Premium igen den dag du vill bli debiterad. Du debiteras nu på eller runt den här dagen varje månad. Tredjepartsprogram som du ansluter till ditt Spotify -konto: Om du ansluter ditt Spotify -konto till ett tredjepartsprogram, t. Spotify dela dina data om tjänsteanvändning så att du kan ansluta ditt Spotify -konto till dessa.


Du behöver byta till ett nytt konto för att ändra din personliga information. Spotify delar dina personuppgifter globalt med andra företag i Spotify -koncernen. Spotify kan också anlita en tredje part för att bearbeta dina uppgifter, eller dela dina personuppgifter med tredje part, i andra länder än landet där du bor. Dina personuppgifter kan därför omfattas av sekretesslagar som skiljer sig från lagarna i landet där du bor.


Att kommunicera med dig, antingen direkt eller via våra partner, i syften som rör marknadsföring, research, deltagande i tävlingar, enkäter och lotterier och kampanjer, via e-postmeddelanden, aviseringar eller andra meddelanden, i enlighet med eventuella tillåtelser du har gett oss (t.ex. via sidan Kontoinställningar ) Andra Spotify Group. Kom ihåg att information som du har delat eller som är allmänt tillgänglig kan komma att användas och delas vidare av andra användare på Spotify eller på webben, så använd Spotify försiktigt och var uppmärksam på dina kontoinställningar. Spotify har inget ansvar för dina val att posta material på Tjänsten. Om du har Spotify installerat på fler än en maskin, eller om du installerar om programmet, måste du aktivera funktionen för varje installation. Du måste starta om programmet för att funktionen ska träda i kraft.


Observera att din Spotify -upplevelse kan påverkas om du ställer in Spotifys skrivbordsprogram att blockera cookies. Spotify är en lite krånglig tjänst på så vis att alla inställningar inte går att göra överallt. Mycket går att ställa in från mobilappen, men klienten på en dator har andra funktioner som ibland saknas mobilt. Vissa åtgärder kräver dessutom att du går in i dina kontoinställningar via webben!


Processen för avbokning av Spotify är följande: Logga in på ditt Spotify -konto på datorn. Men kom ihåg att du inte kan avsluta ditt konto från mobilen. Klicka på ditt användarnamn på Spotify i den övre navigeringsfältet och klicka sedan på konto. Ett snart som du gör att din Kontoinställningar sidan visas.


PSN, PS Store, PS Plus och Spotify Premium omfattas av användarvillkor samt av lands- och språkbegränsningar. I samtliga fall förbehåller sig Spotify rätten att ta bort eller inaktivera tillgång till något Användarinnehåll oavsett anledning, inklusive Användarinnehåll som enligt Spotifys uppfattning bryter mot något av Avtalen, och efter ditt godkännande inom Tjänsten eller genom Spotify -tjänsten. PSN, PS Store och Spotify på PS Music omfattas av användarvillkor samt av lands- och språkbegränsningar.


En av dessa funktioner är att Spotify får tillåtelse att kommentera och använda din profil för att bland annat posta statusuppdateringar som visar vad du lyssnar på i din Spotify. Om du har mer än en e-postadress kopplad till ditt konto kommer vi att skicka aviseringar till den e-postadress du väljer som primär e-postadress på sidan Allmänna kontoinställningar. Om din primära e-postadress inte tar emot meddelanden skickar vi aviseringar till din sekundära e-postadress. Läs om varför du inte kan använda ditt Apple-ID utan en betalningsmetod i App Store,Store med mera. I den här artikeln finns information om hur du uppdaterar e-postadressen, telefonnumret, lösenordet, leveransadressen och betalningsmetoden för ditt Netflix-konto.


Spotify kontoinställningar

Hur ansluter jag mitt Spotify -konto till min profil? Anslut ditt Spotify -konto till din Tinder-profil för att visa dina Toppartister på Spotify och visa vilka artister du har gemensamt med andra Tinder-användare. När du avaktiverar ett konto kommer alla aktuella bokningar som du har på detta konto, som värd eller gäst, automatiskt att annulleras, så du kanske vill vänta. Användarens e-postadress används även för att skicka e-post till användaren baserat på den information begärd på användarens Dashboard.


Användaren kan närsomhelst välja att justera utskicken genom att ändra denna funktion i “Konto” - “ Kontoinställningar ” - “Aviseringar”. Vill du se det här samlat kan du gå till Music under rubriken Applikationer i vänstermenyn. Har du Spotify installerat kan du lyssna på en låt genom att klicka på den. Hantera betalningsinformationen som du använder till App Store,Store, iCloud med mera. När du ändrar din betalningsinformation uppdateras den automatiskt.


Spotify kontoinställningar

Håll kontakten med vänner, familj och andra som du känner. Dela foton och videoklipp, skicka meddelanden och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg