torsdag 2 maj 2019

Kändisar på s

Lista över alla kändisar A till Ö. Hitta de senaste nyheterna, bilderna och videos från dina favoritkändisar. Barnprogramledaren Nassim Al Fakir, 3 lägger nästan lika ofta upp bilder på sig själv avklädd som han gör påklädd. Vi listar de hetaste och mest omskrivna kändisar just nu med nyheter, bilder och videos. Kristallen för sjätte gången.


André är stekhet, men inte längre i ”Vinterstudion” till mångas sorg.

Rattar SVT: s nya morgonprogram där han kort och gott är ”Pops”. Många hade gärna sett att vinter-OS fortfarande gick i SVT med Pops. Sveriges TV-snickare nummer ett är fortfarande den stora stjärnan i TV4: s ”Äntligen Hemma”. Numera har Martin Timell, 5 fått konkurrens på kändishimlen av sin minst lika kända brorsa Anders, 48.


Och nu kommer det ytterligare kändisar till ön. TV4: s Ulrika Nilsson, 5 och hennes kände sambo filmregissören och skådespelaren Niklas Hjulström, 5 har köpt ett litet hus nästgårds till Reinfeldt. De bor båda på Sveriges, per kvadratmeter, dyraste gata: Floragatan på Östermalm i Stockholm.


Bostäder blir sällan till salu på dessa adresser och när de väl kommer ut på marknaden finns det en köpstark grupp som väntar, säger Johan Engström, vd på Fastighetsbyrån.

Se vilken gata som är dyrast i ditt län. Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s. Nyheterhar den ultimata guiden (inklusive karta) för dig som vill åka och titta på kändisar. Hur beter dom sig på krogen? Varsågod - här är Stockholmsguiden till A-, B- och C- kändisarna.


Numren motsvarar platsen på kartan. För mer information om stället - klicka på länken i adressfältet). I fikarum, på bussar, kontor och middagsbord över hela Sverige så pratas det om valet. Och om några timmar är det avgjort.


Till Metro berättar nu en rad kändisar vad de röstar på , och smaken är verkligen som baken bland våra svenska stjärnor. Amelia Silowá, TV-profil – Jag kommer att rösta på Moderaterna. Hänt TV: s mest populära videos och klipp samlat för dig i en spellista.


Här kan du se intervjuer, challenges och roliga videos med kändisar som Bianca Ingrosso, Liamoo, Emma Hellström, Felix Sandman och My Karlberg. Du får också följa Jonna och Johanna i deras vardag som Sveriges roligaste kändisreportrar! Alexis Askegren (Petter) - musiker Isabella Löwngrip (Blondinbella) - bloggare, författare och företagare Linus Söderström - ishockeyspelare Beppe Singer - programledare på tv Michael Phelps - simmare från USA.


Kändisar med adhd eller add. Victoria - kronprinsessa i Sverige Jacob Mühlrad - kompositör som skriver. När kändisar kastar kläderna blir det ofta stor uppståndelse världen över.

Nyligen blev Orlando Bloom fotat när han var helt naken på semester med dåvarande flickvännen Katy Perry. Klicka dig vidare för att se kändisarna som har varit med på några av de mest kontroversiella nakenbilderna genom åren. Vi har sett allt ifrån katt-modeller till Harry Potter-brillor på evenemang.


Det gäller att gissa rätt på vilket år ett antal kändisar är födda. Vissa är enkla, andra är svåra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg