tisdag 14 maj 2019

Storytel kostnad

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar! Betalning sker således i förskott av varje ny period på dagar.


Storytel kostnad

Storytel Sverige Hur kan vi hjälpa till? Första gången du öppnar appen får du en mycket tydlig guidning genom de olika funktionerna, och är du uppmärksam där kan du betrakta dig som fullärd. Enkelheten hör till ljudbokstjänsterna – varenda människa kan hänga med i turerna. Ladda ner böcker offline, ha flera på gång samtidigt, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Hos båda apparna ingår även e-böcker utan extra kostnad.


Enligt Nextory själva är de störst på e-böcker i Sverige. Informationen bygger på dagsaktuellt ägande hos Avanzas kunder och presenteras för bolag som ägs av minst 1kunder. När det gäller registrering och abonnemang följer tre av de fyra svenska tjänsterna varandra, hand i han och du får dagars provperiod (dagar hos Nextory), efter vilken du kan fortsätta enligt betalplan eller säga upp ditt abonnemang utan kostnad.


Där det skiljer sig åt hos ljudbokstjänsterna är i frågan om abonnemangen och kostnaden för dessa. Vi är väldigt exalterade över vårt nya. Alla dina kostnader kommer att korrigeras automatiskt och du behöver inte kontakta oss. Betala de fakturor du fått hem så kommer allt justeras på sista fakturan.


Läs mer om faktura efter uppsägning. Idag finns det många alternativ för dig som vill lyssna på ljudböcker. Vi tar tempen på ljudboksmarknaden och jämför de populäraste tjänsterna. Där var jag dock ute och cyklade. Perfekt för alla bokälskare!


Storytel kostnad

Se konsumentköplagen för mer information om dina rättigheter i samband med fel och reklamation. Den största kostnadsposten under övriga externa kostnader utgörs av marknadsföringskostnader. Dessa kostnader är inkluderade i resultatet och drar man alltså ner på marknadsföringen finns det upp till 12. MSEK till i rörelseresultat per kvartal i dagsläget.


Det här ska de absolut fortsätta med! Om du till exempel har uppdrag hos olika kunder, får du göra avdrag för löpande kostnader som uppstår för att utföra uppdragen. Kostnader för resor som görs för företagets räkning, liksom utgifter för vägtullar som uppstår vid sådana uppdrag, bokförs då som kostnader i företaget. Du kan ladda ner böcker offline i din bokhylla.


Storytel kostnad

Kostnaden för såväl basabonnemanget som familjeabonnemangen är de dyraste av tjänsterna vi jämför. För varje befintlig aktie oavsett serie erhålls en (1) uniträtt. Tre (3) uniträtter berättigar till teckning av en (1) unit. Emissionskursen är SEK. Läsplattan kostar 9kr och priset har inte höjts i det nu aktuella kombinationserbjudandet.


Tilläggsförmånen ifråga är tremånadersabonnemanget, vilket i normala fall kostar 1kronor per månad men som i det marknadsförda kombinationserbjudandet ingick helt utan kostnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg