torsdag 30 maj 2019

Söderstöd familjerådgivning

Med verksamhet inom familj, handledning och KBT skapar vi meningsfulla möten mellan människor. Välkommen till vår familjerådgivning ! Vi har mer än års erfarenhet av att arbeta med par och familjer med olika svårigheter. Du kan besöka våra familjerådgivningar oavsett var du bor, det som varierar är din kostnad för samtalet. AB Söderstöd Sthlm Södermalm.


Vår familjerådgivning på Södermalm kan erbjuda ett flertal terapeutiska inriktningar. Systemisk familjeterapi, EFCT (Emotional Focused Couple Therapy) samt KBT finns representerade i gruppen. Boka endast en tid åt gången. Serier av bokningar kommer att tas bort.


Ange ingen personlig eller känslig information i fältet för noteringar. Den kan ge vägledning när man till exempel befinner sig i en separationskris. Lämna kundnumret till din familjerådgivare vid första besöket. Det går bra att boka tid hos familjerådgivningen innan du har fått ditt kundnummer. Det förs inga journaler och det ni pratar om stannar mellan er.


Söderstöd familjerådgivning

Familje­råd­givarna har sekretess. Om du vill kan du vara helt anonym. Verksamhetsbeskrivningen för.


Söderstöd AB:Bolagets verksamhet skall omfatta: Socialt stöd till ungdomar och deras familjer i hemmiljö, familjerådgivning , utbildning i socialt stö kiropraktik, psykoterapi samt därmed förenlig verksamhet. Sundbybergs stad erbjuder familjerådgivning genom upphandlade leverantörer. Hos familjerådgivningen får du och din partner samtala med en erfaren familjerådgivare.


Söderstöd familjerådgivning

Hitta och jämför familjerådgivning. Vem får gå på familjerådgivning ? Ni behöver inte ansöka om att få familjerådgivning , utan alla som bor i Nacka och som har behov av stöd kan boka ett möte med en familjerådgivare. Varje besök kostar 3kronor. Samtalstiden är minuter. Vi arbetar också med andra bekymmer i nära och viktiga relationer, exempelvis mellan vuxna syskon eller mellan föräldrar och vuxna barn.


Det är vanligt med påfrestningar i nära relationer. Ni får båda möjlighet att beskriva hur ni upplever livet tillsammans. Vi tar upp det som skaver i relationen, men också det som fungerar.


Vi bidrar med konkreta rå ofta i form av hemläxor. På Söderstöd arbetar både manliga och kvinnliga familjeterapeuter, med lång erfarenhet av familjerådgivning. Vi pratar svenska, engelska och.


Vi tar emot par som bor i Huddinge, Botkyrka, Salems och Nynäshamns kommuner, oavsett sexuell läggning och samlevnadsform. Kontakt med familjerådgivningen sker på eget initiativ. Besöken är avgiftsbelagda. Vaxholms stad anlitar Söderstöd för uppdragen. Godkända utförare av familjerådgivning i Ekerö kommun.


Nedan presenteras de leverantörer som är godkända utförare av familjerådgivning inom kommunen. Var god klicka på respektive företagsnamn för mer information om företaget. I fokus är par och individers nära relationer och livssituation. Det kan vara par som vill förbättra sin relation och fortsätta leva tillsammans eller par där en eller båda vill separera. Tyresö kommun har kundval inom familjerådgivningen , vilket innebär att du kan välja något av de företag som kommunen tecknat avtal med.


Ersta familjerådgivning har flyttat till Folkungagatan 1på grund av ombyggnation av Ersta sjukhus. I familjerådgivning ligger fokus på de vuxna relationerna. Framnäsgruppen erbjuder kvalificerat stöd för människor i kris med familjerådgivning , familjehem, skyddat boende, handledning och boendestöd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg