fredag 17 maj 2019

Skapa messenger konto

När du lägger till ett nytt konto sparas inte lösenordet i Messenger om du inte väljer bort att kräva ett lösenord för att byta till kontot. Du får använda bokstäver, siffror och punkter. Du kan lägga till upp till fem konton.


Skapa messenger konto

Om du ser ett meddelande om att det redan finns ett konto med ditt mobilnummer måste du vänta några dagar med att försöka lägga till det på kontot. Testa att skapa ett konto med en e-postadress istället för ett mobilnummer. Gör så här för att konfigurera ett konto : Gå till account.


DELA FOTON OCH VIDEOR – Fånga ögonblicket med Messenger -kameran, lägg till ett filter eller något du ritat och skicka sedan till vänner eller dela i Stories. SAMLA GRUPPEN – Planera för att träffas med omröstningar, dela din plats, dela på notan med mera. Det är bara att ladda ner appen och skapa ett konto. Jag har försökt ha messenger utan facebook och det känns som det krånglar hur jag en gör också.


Så jag skaffade bara facebook igen, ett konto jag typ inte använder förutom för just messenger. Hitta nya favoritvideor på. Läs MSN:s senaste nyheter från ledande svenska och internationella medier. Vänta Vänta Användningsvillkor Sekretess och. Skaffa en ny e-postadress.


Nyheter, e-post och sökning är bara början. Upptäck mer varje dag. Inställningar på enheten. Lägg till kontot genom att följa anvisningarna.


Skapa messenger konto

Upprepa stegen om du vill lägga till fler konton. Om du vill undvika köp av misstag eller otillåtna köp använder du lösenordsskydd på enheten. Som vi tidigare har sett, tar det inte rocket science att skapa Kik konto. Men innan du skapar en Kik konto , är det mycket lämpligt att överväga några tips. När du skapar ett Kik konto kan du överväga några av dessa tips.


Gmail har blivit säkrare, smartare och enklare att använda, så att du sparar tid och kan göra mer i inkorgen. Skype-konton måste vara kopplade till ett Microsoft- konto innan de kan avslutas. Följ föregående steg för att avsluta ett konto och logga in med ditt Skype- konto. Skapa ett konto Få mer gjort med Gmail.


Du uppmanas att lägga till en e-postadress för att skapa ett Microsoft- konto. Kontrollera att e-postadressen inte redan är kopplad till ett Microsoft- konto. Nu kommer det upp en bild och du ska skriva in det som står i bilden. Används av facebook för att det inte det ska gå att skapa konton automatiskt).


Bekräfta e-postadressen. På sidan får du ett meddelande om att du ska bekräfta e-postadressen. Det gör du genom att kontrollera om du fått ett meddelande till adressen som du angav. Ta bort messenger konto android.


Skapa messenger konto

Scroll down and tap Switch Account.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg